Prevara

Ako cemo iskreno,ne znam
Ali meni je logicnije da on mene pusti da odem sa drugim(razvedemo se i ja sam slobodna)
Nego sto bi dozvolio da se vidjam sa drugim dok sam sa njim u braku...
Da mene pusti da odem sa bogatim a on da crkne u siromastvu. Imam i ja svoju logiku. Hocu najbolje za sebe i svoju porodicu.

- - - - - - - - - -

jesi gledala nepristojnu ponudu,nemoj se zaebavate

Nisam gledala. Ali oprezna sam, ne brini, mnogo oprezna.

Pre 2-3 dana na nekom stranom portalu sam pročitala da je čovek ženu prevario čak 341 put i to joj je priznao u nekoj emisiji uživo na tv-u. Ona je navodno znala za ''samo'' osam prevara. Nije mi jasno kako žena može da oprosti 8 prevara, a navodno je iz studia otišla u suzama kad je saznala da je 341 puta prevarena. Nadalje sam se pokušala stavit u njenu kožu, ako sam već uspela oprostit (mada neznam kako bi prešla preko prevare) kakva je razlika prevario me 8 il 386 put. Mislim ista stvar.

Pre 2-3 dana na nekom stranom portalu sam pročitala da je čovek ženu prevario čak 341 put i to joj je priznao u nekoj emisiji uživo na tv-u. Ona je navodno znala za ''samo'' osam prevara. Nije mi jasno kako žena može da oprosti 8 prevara, a navodno je iz studia otišla u suzama kad je saznala da je 341 puta prevarena. Nadalje sam se pokušala stavit u njenu kožu, ako sam već uspela oprostit (mada neznam kako bi prešla preko prevare) kakva je razlika prevario me 8 il 386 put. Mislim ista stvar.
pa nije isto... prvi put slucajno, drugi iz znatizelje da li ce biti kao prvi, treci i cetvrti je bio pijan, peti na nagovor, sesti iz inata, sedmi iz zaljubljenosti a osmi se spotakao i pao na nju... e sad da padne jos 300 i kusur, ne verujem

kako, sa 341 ženom, ili 341 put samo sa jednom ženom?
ma, tupe ga i oni nenormalno, taj kao da je pisao priznanice u tri primerka, za svaku prevaru
ako je napamet brojao, možda se i zabrojao, možda je 541, ili 241 put?
a, ona, mukica, rasplakala se
što, je l zato što nije prokljuvila za ono mimo 8 puta?

sve je tupljenje u svrhu gledanosti

Da li je cudno sto me ne cudi toliko tih 300+ puta,vise me cudi kako ta curka nije primetila tolike prevare....

pa nije isto... prvi put slucajno, drugi iz znatizelje da li ce biti kao prvi, treci i cetvrti je bio pijan, peti na nagovor, sesti iz inata, sedmi iz zaljubljenosti a osmi se spotakao i pao na nju... e sad da padne jos 300 i kusur, ne verujem

Tako je. Nije isto. Osam je mozda jednom godisnje a to je podnosljivo da tera tako i u vjek vjekova.

preporučam film

film.jpg

da vi vidte kako se žena muči da ne prevari muža
sunce ti poljubim

Back