Prevara

nije sica ako ima toliko prevarenih..odlicno im dodje te sitne lopove za primer lako da hapse..kazem ti das broj telefona sigurno se zajebo i nekog zvao ko ga poznaje

Pogresno si me shvatio kad sam posalo onaj link,nije me taj tip slagao (samo sam dao primer za njega i ni njega nisu uhapsili samo mu ugasili profil) ovaj tip je prodao sve sto mu nije trebalo nakupio pozitivne i sad resio da prevari nekog pa se nasla budala kao ja.

Ako se ne varam prevare do 15 000 dinara ne ulaze u krivicni postupak nego moras pojuriti prevaranta privatnom tuzbom. Bilo kakvo fizicko nasilje jeste krivicno delo i to ti u zivotu ne treba bar ne za 80 evra, jednostavno tako ti je to na aukcijskim stranicama i po oglasima zato je potrebno citati komentare i birati ljude koji imaju bas ali bas visoke ocene.

На Лимунду, Купинду сам много куповао и продавао, али никада нисам унапред плаћао. Лик ми пошаље пакет а ја платим поузећем.

На Лимунду, Купинду сам много куповао и продавао, али никада нисам унапред плаћао. Лик ми пошаље пакет а ја платим поузећем.

Opet nis siguran ti platis pa otvoris paket! meni nije jasna koja je sema meilova koji mi stizu ..kao tip nasao pare u banci u londonu pa trazi moje podatke da kao prebaci pare...Nisam lud i ne odgovaram. Mislim da je fora u tome da udje u platne kartice sta li,preko licnih podataka i pobere sta ima:((zna li neko koja je to prevara?

To su stari fazoni koji su tek počeli u Srbiji gde mogu možda da prođu.To funkcioniše ovako.Ti se javiš a onda on kaže ima 5,000 da ti uplati ali da bi to uplatio on mora prvo da mu ti pošalješ recimo 500 € pa tek onda će moći da tebi uplati tih 5,000 € .Stare fore ali nekada i uspeju .Tako ide ta prevara .Ti njemu 500 € pošalješ on tebo 5,000 € nikada.

Ufffff mogao je da ode u nekog selendri posti gde nisu culi ni k od kamere i uzo...a i sumnjam da ce policija reagovati za sicu

Takvih prevara ima svuda. Ja kupujem ( nekada i prodajem) preko Ebay-a, ceste su prevare, pri cemu Ebay proverava adrese , kod prodavaca
i rac un u banci ( da li si ti vlasnik), ali ako si prevaren ti mozes samo privatno da tuzis, Ebay s tim nema nikakve veze.

Placanje preko PayPala daje kupcu sigurnost da ce dobiti novac nazad , ako prodavac ne isporuci robu ili ako isporuci robu koja
ne odgovara opisanom kvalitetu.

Ti ne mozes ovoga da prijavis policiji jer ne znas ko je.
Ako ti je neka uteha, takve prevare su ceste.

Back