PREVARA

Pa sigurno je da ce mucnina zauvek ostati,ali moze da se ublazi.Ne bih ovo ni razmatrao da bas u zivotu nema dosta primera gde se preljuba desila samo jednom.Cesto se o njoj sazna tek nekoliko godina kasnije.Sve zavisi od slucaja,ali misljenja sam da svako zasluzuje drugu sansu,trecu sigurno ne.

Слажем се са овим.

Људи нису заједно само зато да би били верни један другом.

Кад се извага шта вреди у вези или браку, треба да превагне оно што је вредније.
Превара мора да уздрма везу, али не мора да је растури.
Ако људи нађу заједнички начин да то превазиђу, веза може да се настави, некад чак и да ојача.

Слажем се са овим.

Људи нису заједно само зато да би били верни један другом.

Кад се извага шта вреди у вези или браку, треба да превагне оно што је вредније.
Превара мора да уздрма везу, али не мора да је растури.
Ако људи нађу заједнички начин да то превазиђу, веза може да се настави, некад чак и да ојача.

Lepo napisano,otprilike slicno mislim.

Izvinjavam se ako je ova tema vec bila.
Inspirisala me je tema o batinama u vezi...pa se zapitah -
Sta ste uradili kad ste saznali da vas voljena osoba vara? Da li ste servirali hladnu osvetu, jednostavno se pokupili i otisli ili je palo i koje kastriranje?:mrgreen:

ja ovu moju volim toliko da bih joj sve oprostio...kao i ona meni sto svakoj drugarici prica...ja znam da nikad necu prevariti dok sam u svesnom stanju...a za nju...pa ako je jednom onda bih popricao sa njom i video bih sta ce dalje....a sto se tice batina...NIKAD u zivotu zensko neebi udario sta god mi uradila...

Imam jedno potpitanje, a ne bih da otvaram novu temu: Kada bi vas dugogodisnji partner prevario (da napomenem, osim te jedne prevare, veza vam je fantasticna, harmonicna...), da li biste preferirali da saznate za to ili da ostane nesto o cemu nista ne znate, jedna avanturica i da sve ostane po starom?

Imam jedno potpitanje, a ne bih da otvaram novu temu: Kada bi vas dugogodisnji partner prevario (da napomenem, osim te jedne prevare, veza vam je fantasticna, harmonicna...), da li biste preferirali da saznate za to ili da ostane nesto o cemu nista ne znate, jedna avanturica i da sve ostane po starom?

Не бих желела да знам.
Оно што може да поквари везу, осети се.
Ако веза свакако добро функционише, зашто је кварити?

ako volis cuti i trpi....

Back