Heavy Knight
Aktivan član
- Poruka
- 1.409
ja ovako ne bih nikada mogla...![]()
Verovatno jer bi te dosta povredilo.To je razumljivo i vecina ljudi tako i misli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ovako ne bih nikada mogla...![]()
Pa sigurno je da ce mucnina zauvek ostati,ali moze da se ublazi.Ne bih ovo ni razmatrao da bas u zivotu nema dosta primera gde se preljuba desila samo jednom.Cesto se o njoj sazna tek nekoliko godina kasnije.Sve zavisi od slucaja,ali misljenja sam da svako zasluzuje drugu sansu,trecu sigurno ne.
Слажем се са овим.
Људи нису заједно само зато да би били верни један другом.
Кад се извага шта вреди у вези или браку, треба да превагне оно што је вредније.
Превара мора да уздрма везу, али не мора да је растури.
Ако људи нађу заједнички начин да то превазиђу, веза може да се настави, некад чак и да ојача.
Izvinjavam se ako je ova tema vec bila.
Inspirisala me je tema o batinama u vezi...pa se zapitah -
Sta ste uradili kad ste saznali da vas voljena osoba vara? Da li ste servirali hladnu osvetu, jednostavno se pokupili i otisli ili je palo i koje kastriranje?![]()
Imam jedno potpitanje, a ne bih da otvaram novu temu: Kada bi vas dugogodisnji partner prevario (da napomenem, osim te jedne prevare, veza vam je fantasticna, harmonicna...), da li biste preferirali da saznate za to ili da ostane nesto o cemu nista ne znate, jedna avanturica i da sve ostane po starom?
Sta ste uradili kad ste saznali da vas voljena osoba vara?
Imam jedno potpitanje, a ne bih da otvaram novu temu: Kada bi vas dugogodisnji partner prevario (da napomenem, osim te jedne prevare, veza vam je fantasticna, harmonicna...), da li biste preferirali da saznate za to ili da ostane nesto o cemu nista ne znate, jedna avanturica i da sve ostane po starom?