Imala sam decka kojeg sam mnogo voljela.Sa njim sam bila godinu dana.Par puta cula sam da me prevario.Nisam bila sigurna da je to istina i provjerila sam.Bilo je tacno,varao me.Natjerala sam ga da mi prizna i priznao je jedva.Bio je to sok za mene.Onda sam ja krenula u osvetu.Prvo sam pocela da flertujem sa drugim momcima u njegovom prisustvu,a zatim sam ga nekoliko puta prevarila pred njegovim drustvom.Zvao me svaki dan,ali nisam mu se htjela javljati.Znao me zvati cak po 50-60 puta i nisam se nikako htjela javljati.Nakon nekoliko dana odlucila sam da se javim na njegov poziv.Pricali smo 2 sata(znam da zvuci nevjerovatno,ali je istinito).Tako me poceo zvati svaku noc i pricali smo satima.To mi je dosadilo.Dogovorili smo da se vidimo i pomirili smo se.Nakon toga on me opet poceo varati.Bila je to kap koja je prevrsila prepunu casu.Ponovo smo raskinuli i ponovo smo se dogovorili da se vidimo,ali ja sam ga ispalila,nisam htjela otici na spoj,a on je cekao.Onda sam mu rekla da vise ne postoji za mene i da mi se ne obraca.
Osveta toliko moze da pomogne covjeku.Osjecala sam se kao pobjednik.I bila sam pobjednik.Od tada su prosle 2 godine,a on me zna i dan danas zvati,ali ja necu ni da se javim.Kad ga vidim samo prodjem kraj njega.Zivim svoj zivot,a on i dale pati.Neka pati,to je i zasluzio.NIKAD NE OPRASTAJTE PREVARU.AKO JEDNOM OPROSTITE OPET CETE BITI PREVARENI...