Prevara...

mudra misao...

@ tema
Sigurno ne bih oprostila,to jee poslednje sto bi uradila...
Prwo bih otishla u sobu,skakala i iziwljawala se na jastucima(da to ne bih radila na "greshnicima")
i onda....hmmm ne znam mozda bih se i potukla....:D a mozda bih ga i powredila(psihicki):lol:

Cenis? Mozda da im damo i po koji poslic u obrazovnim ustanovama?

Ma,obavezno.

Imala sam decka kojeg sam mnogo voljela.Sa njim sam bila godinu dana.Par puta cula sam da me prevario.Nisam bila sigurna da je to istina i provjerila sam.Bilo je tacno,varao me.Natjerala sam ga da mi prizna i priznao je jedva.Bio je to sok za mene.Onda sam ja krenula u osvetu.Prvo sam pocela da flertujem sa drugim momcima u njegovom prisustvu,a zatim sam ga nekoliko puta prevarila pred njegovim drustvom.Zvao me svaki dan,ali nisam mu se htjela javljati.Znao me zvati cak po 50-60 puta i nisam se nikako htjela javljati.Nakon nekoliko dana odlucila sam da se javim na njegov poziv.Pricali smo 2 sata(znam da zvuci nevjerovatno,ali je istinito).Tako me poceo zvati svaku noc i pricali smo satima.To mi je dosadilo.Dogovorili smo da se vidimo i pomirili smo se.Nakon toga on me opet poceo varati.Bila je to kap koja je prevrsila prepunu casu.Ponovo smo raskinuli i ponovo smo se dogovorili da se vidimo,ali ja sam ga ispalila,nisam htjela otici na spoj,a on je cekao.Onda sam mu rekla da vise ne postoji za mene i da mi se ne obraca.
Osveta toliko moze da pomogne covjeku.Osjecala sam se kao pobjednik.I bila sam pobjednik.Od tada su prosle 2 godine,a on me zna i dan danas zvati,ali ja necu ni da se javim.Kad ga vidim samo prodjem kraj njega.Zivim svoj zivot,a on i dale pati.Neka pati,to je i zasluzio.NIKAD NE OPRASTAJTE PREVARU.AKO JEDNOM OPROSTITE OPET CETE BITI PREVARENI...:)

Oprosti,ali gluposti.Svako radi prema svom nahodjenju.Tako se mahom ponasaju mala deca.Ti meni uzmes igracku ja te udarim pred simpatijom:roll:

Ne znam da li bi mogla preci preko prevare i kako bi,hvala Bogu jos nisam to dozivela,a da sam znala za to.Ko zna,mozda je i bilo,a da ja nikada nisam saznala za to.
Nisam pristalica da se svetim ljudima,pogotovo da varam nekoga....to mi je ispod ponizenja!

Nauci da volis,prastas i gubis!NEMOJ DA VARAS ONOG KOGA LJUBIS!Svaka prevara skupo se placa jer zivot je gadan kad pocne da vraca!

Ja se izvinjavam svima i zahvaljujem se na LEPOM MISLJENJU,..Nisam nastran i nista lose nisam ni mislio da bi ste me nazivali takvim imenom. Ja sam se izvinio nosiocu teme ove.Nikakvih ja nemam nastranosti niti sam za psihijatriju,jer ne upotrebljavam ruzne reci,a po najmanje namere.Zao mi je ako se decko uvredio,pa ja se i ne nameravam nameraciti devojci,ako ste tako procenili moj komentar,prvo se IZVINJAVAM DDEVOJCI I DOTICNOM DECKU I OSTALIM KOJI SU POGRESNO PROTUMACILI.Bice ova tema za mene izbrisana.Hvala na lepom upozorenju i recima.

Možda bih i htela da oprostim... Ali mislim da ne bi trebalo... Jer svakoj osobi, ali SVAKOJ kojoj sam pružila 2.šansu kad me je izneverila, to se desilo opet... Znači, ako će jednom, onda će i 2.put... Nisam još srela osobu koja mi je dokazala suprotno...

1. Xm. Ako me onaj koji me je prevario ubedi da treba da mu oprostim, ako se maximalno potroodi, možda bih & oprostila.
2. Ništa posebno. I'd be like whatever, he'll see...
3. Isto kao prvo. Samo bi trebalo sve to dooplo da bih oprostila.

j.b.g,verovatno ima ovakvih tema,al ja ih nisam nasla...
dakle,
Da li ste nekad oprostili prevaru?
Da li ste nekad varali?

STA BISTE URADILI DA:
1...vam decko/devojka kaze da vas je varao/la?
2...vam neko treci kaze da ste prevareni?
3....zateknete decka/devojku kako vas vara?

Jesam jednom oprostila prevaru.
Jesam i prevarila.

1. Kada bi mi dechko rekao sada da me je prevario, ostavila bih ga...
2. Da mi neko kaze da sam prevarena dobro bih se raspitala jer su ljudi zli...
3. A da zateknem dechka da me vara ne znam tachno shta bih uradila... verovatno bih ga pljunula ili tako neshto....

dakle,
Da li ste nekad varali?

STA BISTE URADILI DA:

Jesam, uvek oprastam sto ne znaci da zaboravljam.
Ne, nisam varala.
1.Rekao mi je. Oprosteno mu je. Ali vise nismo zajedno.
2.Proverila bih.
3.Verovatno bih otisla istog trenutka.

dakle,
Da li ste nekad varali?

STA BISTE URADILI DA:

Nisam bio u takvoj situaciji!
Nisam!
Zavisi ukoliko nije spavala sa tim muskarcem samo bih je ostavio,a ako je spavala sa drugim tukao bih i nju i njega dok ne pocnu da pisaju krv!
Verovatno nebi poverovaoali bih ispitao stanje!
Batine garant!! polomio bih ih oboje!

Meni muskarci i njihovo misljenje nisu bas nesto bitni. Volim ja njega, njih, i sve to, ali... I uvek kad prevarim priznam :) Dobro, ponekad precutim,ali ono sto ne znaju ne moze da ih ubije :)...uvek mi prastaju, kazu "Ne mogu da verujem sta se desilo, nisam ovo ocekivao od tebe, bla bla, i teraju me da im obecam da necu vise." I ja im obecam...a onda za nekoliko meseci pojavi se moja bivsa ljubav koja tamo jos uvek tinja i ja...:) Ali svesna toga da to ne bi moglo da uspe, ostavim sve na jednoj veceri, a da moj dragi ne sazna. Imala sam jako duge veze,ni sa jednim od njih nisam imala (...), ali sam svakoga na neki nacin naterala da me voli samo zato sto postojim kraj njih, Poenta je, uvek kad oprostis nekome prevaru, oprastas mu sto je ovaj put to stiglo i do tebe, a sledeci put, nadas se da nece.:zima2:

Ja sam saznala da me je decko,dok sam bila na moru,prevario. Da sam to saznala dok smo bili zajedno,ocerupala bih ga kao kokosku...ali sva sreca,saznala sam posle 2 meseca,kada mi vise ni najmanje nije bilo stalo do njega...naravno,od njegovog druga,koji se pravio da je meni drug.
Sto se tice drugog,ne znam da li bih oprostila nekom s kime sam u vezi prevaru...velika je to stvar.

Back