Beogradjanin 39, obrazovan, situiran, lep, veoma ozbiljan, diskretan, drzi do svog imena i reputacije, ozenjen.. zeleo bi da upozna iskljucivo udatu zenu, 30 do 40g, koja je lepa, optimisticnog pogleda na svet, zna da uziva u zivotu i VEOMA je diskretna; zenu koja razume moju siutaciju ili je i sama u istoj, za lepo, strastveno, iskreno, diskretno prijateljstvo. Diskrecija mi je jako bitna pa bi u slucaju da bude iskre medju nama voleo da i ona bude veoma diskretna. Znaci da ne mogli zajedno izlaziti na vecere ili u pozorista i sl., vec tamo gde cemo biti samo nas dvoje i gde nas niko nece videti. Ovo je pod uslovom da budemo privlacni jedno drugom. Posto je zdravlje najvaznije, voleo da ti budes neko sa kim bih se diskretno vidjao na duze staze.
Molim vas jos jednom pazljivo procitajte sta sam napisao u oglasu, ne zelim da mi javljaju sponzoruse, neozbiljne i indiskretne zene, vec iskljucivo udata zena, koja je veoma diskretna, ozbiljna, stabilna, lepa i izbegava komplikacije i probleme.
NoGames39@yahoo.com
blago njegovoj zeni
sve cesce naletim na ovakve postove..
jel je moguce da je toliko nesrecnih u braku?