prevara u najavi

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.226
Beogradjanin 39, obrazovan, situiran, lep, veoma ozbiljan, diskretan, drzi do svog imena i reputacije, ozenjen.. zeleo bi da upozna iskljucivo udatu zenu, 30 do 40g, koja je lepa, optimisticnog pogleda na svet, zna da uziva u zivotu i VEOMA je diskretna; zenu koja razume moju siutaciju ili je i sama u istoj, za lepo, strastveno, iskreno, diskretno prijateljstvo. Diskrecija mi je jako bitna pa bi u slucaju da bude iskre medju nama voleo da i ona bude veoma diskretna. Znaci da ne mogli zajedno izlaziti na vecere ili u pozorista i sl., vec tamo gde cemo biti samo nas dvoje i gde nas niko nece videti. Ovo je pod uslovom da budemo privlacni jedno drugom. Posto je zdravlje najvaznije, voleo da ti budes neko sa kim bih se diskretno vidjao na duze staze.
Molim vas jos jednom pazljivo procitajte sta sam napisao u oglasu, ne zelim da mi javljaju sponzoruse, neozbiljne i indiskretne zene, vec iskljucivo udata zena, koja je veoma diskretna, ozbiljna, stabilna, lepa i izbegava komplikacije i probleme.

NoGames39@yahoo.com

blago njegovoj zeni :aha:

sve cesce naletim na ovakve postove..
jel je moguce da je toliko nesrecnih u braku?

zasto nesrecnih? ima brakova koji funkcionisu sjajno u svim segmentima sem tom. sexualnom.
mozda samo imaju los sex.
e sad, pitanje koje se postavlja..
da li je to uopste ljubav, ako sa nekim nemas dobar sex?
sex nije samo hebanje
sex je nezni poljubac, grceviti zagrljaj posle orgazma, potpuno spajanje dva ljudska bica..
ako sex ne valja, onda je to..ne znam, prijateljstvo?
sta vi mislite?

ja se nisam zgrozila, samo mi nije jasno da neko kome je dosadio i postao monoton seks u braku sa 40 god ne ume to da resi na drugaciji nacin..

da li misli da ce na ovakav nacin da ubaci malo adrenalina u svoj zivot?
mozda, jednokratno..tesko da ce dugo da traje..bez hemije se, pa makar se i skrivao dok je u intimnom cinu, sve svede na trpanje i gimnastiku..
mogu da razumem i prevaru jer je u braku 10, 20 god..upoznao nekog sa kime mu je bljesnula varnica, pa ok - seks pored braka pa dokle ih drzi..
ali ovako dati oglas da bi sebi obezbedio jos jednu zenku, ljubavnicu..
cemu?
da nahrani svoj ego jer ce se vise osecati muskarcem kad ima harem?
ne razumem..

joj boze :aha:
samo na forumu strast traje vekovima,s kim god sam pricala kazu da strast nestaje posle izvesnog broja godina i sad vi mene ubedite da radite iste one ludosti posle 10-15god kao i na pocetku?mislim zasto smo sad ovog coveka razapeli ovde,mozda je neko od forumasa koji uredno pise,i javno osudjuje prevaru (ima ima :zper: ) neka ga covek,koja zeli nek se javi koja ne zeli nek preskoci

pa dobro, ali nije ona dala oglas..

ja barem nikada nisam videal ovakav sadrzaj postavljen u zenskom rodu.. :D
zar je moguce da lepi beogradjanin u svom okrzenju nema udatih zena koje moze diskretno da muvucka dok ne utvrdi da li su za akciju ili nisu?
pa onda da se bace na posao?
a on postavlja oglas sa stilom kao da iznajmljuje stan :roll:

joj boze :aha:
samo na forumu strast traje vekovima,s kim god sam pricala kazu da strast nestaje posle izvesnog broja godina i sad vi mene ubedite da radite iste one ludosti posle 10-15god kao i na pocetku?mislim zasto smo sad ovog coveka razapeli ovde,mozda je neko od forumasa koji uredno pise,i javno osudjuje prevaru (ima ima :zper: ) neka ga covek,koja zeli nek se javi koja ne zeli nek preskoci
pa eto,reklo dete

Beogradjanin 39, obrazovan, situiran, lep, veoma ozbiljan, diskretan, drzi do svog imena i reputacije, ozenjen.. zeleo bi da upozna iskljucivo udatu zenu, 30 do 40g, koja je lepa, optimisticnog pogleda na svet, zna da uziva u zivotu i VEOMA je diskretna; zenu koja razume moju siutaciju ili je i sama u istoj, za lepo, strastveno, iskreno, diskretno prijateljstvo. Diskrecija mi je jako bitna pa bi u slucaju da bude iskre medju nama voleo da i ona bude veoma diskretna. Znaci da ne mogli zajedno izlaziti na vecere ili u pozorista i sl., vec tamo gde cemo biti samo nas dvoje i gde nas niko nece videti. Ovo je pod uslovom da budemo privlacni jedno drugom. Posto je zdravlje najvaznije, voleo da ti budes neko sa kim bih se diskretno vidjao na duze staze.
Molim vas jos jednom pazljivo procitajte sta sam napisao u oglasu, ne zelim da mi javljaju sponzoruse, neozbiljne i indiskretne zene, vec iskljucivo udata zena, koja je veoma diskretna, ozbiljna, stabilna, lepa i izbegava komplikacije i probleme.

NoGames39@yahoo.com

ahahahahah pa ti nemaš pojma kolko se ebedu ti, što su u braku, sa strane :lol:

pa dobro, ali nije ona dala oglas..

ja barem nikada nisam videal ovakav sadrzaj postavljen u zenskom rodu.. :D
zar je moguce da lepi beogradjanin u svom okrzenju nema udatih zena koje moze diskretno da muvucka dok ne utvrdi da li su za akciju ili nisu?
pa onda da se bace na posao?
a on postavlja oglas sa stilom kao da iznajmljuje stan :roll:
boze kako nemas pojmaz:lol:
mnogo je bolje da osoba nije iz okruzenja, ako se situacija iskomplikuje, lakse ce je odstraniti...:znamiguje:

pa da li je moguce da lepi beogradjanin, potentan u naboljim godinama ne moze da nadje neku ponudu sa strane, nego mora da da oglas?

gde da nadje ako je covek diskretan?nije to zabavljanje pa javno da izbacis atribute i da se najavis da si na tenderu
rizikuje losu reputaciju a njemu je stalo do iste,kao i oklagiju u glavu,od neke postene svastike ili surnjaje,sto opet ne valja
ovako ce coveku da se jave istomisljenice,pa ce da izvrsi odabir a u rl da nastavi da se ponasa smerno i skromno
a i ovo sto rece koto
kad bi trazio u rl to bi podrazumevalo odredjeno slobodno ponasanje sto on nece,i sto mislim da je ok
ccc a ova dive ko da nije broj jedan (alan ford prim aut) pa sve moramo da joj objasnimo i onda smokva,koto i ja ispadosmo prevejane a ona nevinasce :malav:

NoGames39@yahoo.com

Zašto to toliko pobuđuje tvoje interesovanje? Ili, zašto ti to toliko smeta?

Back