prevara sa kolegom/koleginicom sa posla?

mene ovo podseca na one jeftine ljubice :?
ma neeeeee
=)
Treba ti nastavak za erotski vikend roman pa si došao mi da ti ga napišemo? I kao slučajno svratio.

Napisao sam post a nisam ni procitao uvod...jeli brate...jel ti pishses one erotske romane sto sam ja voleo da citam kad sam bio mali....i da se diram dok citam... :lol:

Iz kojeg si to erotskog romana izvukao :roll:, napiši nešto što si doživeo ili ti je kolega pričao a ne da prepisuješ iz romana, bruka :lol:

A što nisi prepisao celu priču iz erotike nego samo uvod?

E pa da priznam, imala sam takvu situaciju, samo sto se to nije dogodilo na radnom mestu, nego na njegovom da tako kazem second radnom mestu.
Posle toga vise nista nije bilo isto.
Radili smo zajedno, a Boga sam molila da ne radimo zajedno.
Jos kada mi je on, (neo)cekivano okrenuo ledja - citaj: sutnuo me bez reci - moja jadna dusica to nije mogla da prezivi... dala sam otkaz i otisla odatle.
Ma mogu samo da kazem da su nase firme leglo da ne kazem cega.
Zao mi je sto sam i ja bila deo te price, ali hvala Bogu, ucinio mi je uslugu da pobegnem od svega toga, licemerja, podmetanja...
Zato sam protiv veza na poslu.
Jos ako ti i bivsi suprug radi u istoj firmi, pa to je loodilo. Da ne pominjem neku drugu vezu.

Hahhaa vas dvojica niste normalni, eto sta mene vuce da se vratim ovde s vremena na vreme hahhaha :D

bundeva
Registrovan korisnik

Učlanjen: 10.07.2003.

icon1.gif
Re: prevara sa kolegom/koleginicom sa posla?
da, da...verovatno bih ostao hladne glave posto sam joj prisao otpozadi i poceo da je lizem po vratu..
user_offline.gif
[ bundeva
29.07.2006., 10:48 #3 DellBoy-011
Registrovan korisnik

Učlanjen: 20.11.2003.

icon1.gif
Re: prevara sa kolegom/koleginicom sa posla?
Nastavio bih da gledam kroz prozor, negde daleko ka horizontu:roll:

bese to pre neki dan. firma kao i svaka druga firma, odeljenje slicno mnogim odeljenjima.
posto su svi otisli kucama, njih dvoje ostadose sami, da jos nesto zavrse...oboje su bili u dugim i ozbiljnim vezama, i nikada do sada nisu prevarili svoje ljubavi...ali, djavo ne da mira... vrucina hormoni, vishak golotinje svuda oko njih a manjak garderobe...i dok je ana, onako slucajno, gledala kroz prozor negde daleko ka horizontu, milan odluci: probace, pa sta bude...polako joj pridje, da ona ne cuje, i poljubi je po vratu, tako da anu prodjose zmarci, od glave do pete...oboje su ozbiljni i znaju da ako se procuje, moze biti svasta, a opet, osecala su te neka tiha hemija medju njima...ana se okrenu....

sta bi vi uradili da ste na njihovom mestu? da li bi u naletu strasti iskoristili trenutak (i
obliznji veoma tvrd i prostran kancelarijski sto) ili bi ostali hladne glave?

Sta s.eres, daj sad nastavak price! Ili daj link da posetimo sajta.

smuvala sam se pre par godina sa likom koji radi u firmi kod mene...nismo u direktnoj poslovnoj vezi pa ne moram da ga vidjam...ali ipak upetljali su se mnogi i pogorsali pocetak... nije da krivim druge jer da je on bio ok nebi drugi mogli ni da primirisu... posle toga sam protiv petljancije na radnom mestu....ipak, treba uzeti u obzir da se na ovaj nacin upoznaje najvise ljudi i da su sanse da se neko i nadje najvece...

da sam solo godinama, ne bih s nekim s posla mogla da se smuvam, pa i da je zensko..
a svi su kao po pravilu odvratni ljigavi i sve neshto fino, a viri im onaj jadan pacenichki pogled iz dubine zenice dok razmishljaju kako bi bilo lepo da vas uhvate za sisu..ja sam tako dala otkaz, kad sam primetila da se djasvim kolezi..misim fujj, a i bila sam s pederom u vezi, tako da shta god mu rekla u vezi bilo chega, nije obracao paznju..

Back