Prevara je oprostiva ili ne ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prevara ne mora da bude razlog za raskid braka ili veze.
Moze da bude okidac za ponovno zblizavanje ili motiv za potpuno novi zivot.

Verujete li u ovo ?
Ne!Prevara je mnogo kompleksnija pojava,ako ćemo u sušinu. Ima veze sa našim "Ego-m". Reflektuje se kao nemogućnost realnog sagledavanja sopstvenih vrednosti.Tražiš u nekom drugom, ono što sam nisi sposoban ostvariti ili doprineti boljitku veze u kojoj si.
Oprostila bih... ali bih bila razočarana. Ne u sebe, već u osobu koja me prevarila.I obrnuto.

Poslednja izmena:
Prevara ne mora da bude razlog za raskid braka ili veze.
Moze da bude okidac za ponovno zblizavanje ili motiv za potpuno novi zivot.

Verujete li u ovo ?
Vidi da ti kaze teta metla
Kad dodje do tih seksualnih prevara do tad je vec dobrano sjjeban brak, uglavnom su te prevare simptom samo, nisu uzrok
Ali ljudi tesko priznaju sebi da nesto ne valja, pa se ide linijom manjeg otpora, lakse varati nego sesti i reci ej ne zelim vise sa tobom

Mnogo su gore neke druge vrste izdaja koje partner moze da ti priredi nego to sto ce da kresne neku na jedno vece....

Izuzimam situacije gde su izleti sa strane stvar internog dogovora, otvorene veze i sl pojave...

posle nije sve isto niti ce ikad biti isto. Ok ako se radi o devojci koja te vara to i nije neki raulog za raskid, jer i onako sluzi samo za praznjenje jaja, imas besplatno praznjenje. tako da to nije razlog za raskid sa devojkom. problem je kad su tu deca i kao ozenio si se, jer se radi o komplikovanim imovinskim odnosima i slicno. Ti kao hranis, a neko drugi trpa, taj odnos mi se nesto i ne svidja. Zato covek danas i kad se uda(ozeni) treba da ima svoju kintu po strani za koju niko ne zna, tipa zaradjujes 600evra ,kazes da imas 500e i 100e stedis po strani. Niko ne zavredjuje 100% poverenja. I tesko je ocekivati da ljudi promene po 10-20 partnera do braka i posle kao dozivotno ce biti sa jednim likom i likusom. to su nebuloze.

posle nije sve isto niti ce ikad biti isto. Ok ako se radi o devojci koja te vara to i nije neki raulog za raskid, jer i onako sluzi samo za praznjenje jaja, imas besplatno praznjenje. tako da to nije razlog za raskid sa devojkom. problem je kad su tu deca i kao ozenio si se, jer se radi o komplikovanim imovinskim odnosima i slicno. Ti kao hranis, a neko drugi trpa, taj odnos mi se nesto i ne svidja. Zato covek danas i kad se uda(ozeni) treba da ima svoju kintu po strani za koju niko ne zna, tipa zaradjujes 600evra ,kazes da imas 500e i 100e stedis po strani. Niko ne zavredjuje 100% poverenja. I tesko je ocekivati da ljudi promene po 10-20 partnera do braka i posle kao dozivotno ce biti sa jednim likom i likusom. to su nebuloze.
interesantan pristup :))

Ja bih oprostila, ali bih verovatno prekinula vezu ili se razvela!Kažem, zato što poznajem sebe... više ni veza ne bi bila ista, niti bih ja bila više ista prema toj osobi.Ignorisala bih negovo postojanje,izbegavala kontakte, počela da vodim odvojeni život, ...tako da ne vidim svrhu oproštaja! Jedino da me vara i da nikad ne saznam. Mada, msm da me ženska intuicija ne bi prevarila.

Ja bih oprostila, ali bih verovatno prekinula vezu ili se razvela!Kažem, zato što poznajem sebe... više ni veza ne bi bila ista, niti bih ja bila više ista prema toj osobi.Ignorisala bih negovo postojanje,izbegavala kontakte, počela da vodim odvojeni život, ...tako da ne vidim svrhu oproštaja.Jedino da me vara i da nikad ne saznam.
zato nadjes nekog profi da ne saznas :))))
a i ti muskarci stvarno ne kontam kako ih neko provali

Back