Evo ovako dechko koga volim non-stop prepada devojke preko neta tj. flertuje sa njima. Kako da znam da to nece otici predaleko ??? Ova sumnja stoji vec duze vreme i mislim da ga ostavim zbog toga jer me to uzasno nervira.Molim neki savet.
bekalo:Evo ovako dechko koga volim non-stop prepada devojke preko neta tj. flertuje sa njima. Kako da znam da to nece otici predaleko ??? Ova sumnja stoji vec duze vreme i mislim da ga ostavim zbog toga jer me to uzasno nervira.Molim neki savet.
Ma i ja to isto radim. u vezi smo pet godina, skontala sam da i on "flertuje" na netu, pa i ja krenula... sada sam upoznala divnog momka, i jasno mi je sve... pokusaj i ti da vratis istom merom za pocetak...goca5:i ja mislim da je to otislo predaleko.To sto on radi radim i ja a u vezi sam.Ocigledno da kod mene nesto ne stima u vezi ja to znam.Ti njega pitaj isto,pa ce se bar sam zapitati.Zelim ti srecu
Koji mu je nick?Ima ih kod mene na listi nekoliko,mozda uhvatis i ovog tvog na delu.bekalo:Evo ovako dechko koga volim non-stop prepada devojke preko neta tj. flertuje sa njima. Kako da znam da to nece otici predaleko ??? Ova sumnja stoji vec duze vreme i mislim da ga ostavim zbog toga jer me to uzasno nervira.Molim neki savet.