Превара и деца

Stalno se zene svete preko dece muzevima, ne znam sta je tim bolesnim kravama u glavi, al to majka nije to je kreten
Prave deci traume dozivotne zbog svoje nesposobnosti da hendlaju frustracije
Nažalost u 90% slučajeva tačno.
Kod mog učenika iz 4. razreda je mama otišla (ne dolazi više, nemaju sa njom kontakt) Ima dva brata, otac je građevinski radnik,...
Njemu pravdam mamu,.. (imao sam takav slučaj i prošle godine - jako sličan).
Ali kod ovog u 2. razredu je problem daleko veći,.. Ne primaju oca ( koga dobro znam) totalno su ga odbacili (inače su oni u "sekti" adventista). Otac nije.

То раде покварене и несигурне особе. Да намерно окрећу дете против његовог оца или мајке. Ја сам имао 33 кад ми ћале умро. Од те 33 једно 15 нисам имао никакву комуникацију са њим осим техничке. А сви смо живели у једном стану. С тим што је њега болео К......што нас троје нећемо да причамо са њим због његовог алкохолизма. Терао по своме до смрти.

Зашто је то битно? Однос родитељ-дете не познаје године.
Схватиће деца и сама кад одрасту, не морамо ми да их трујемо.
Знам да је тешко, али бити родитељ јесте најтежа ствар на свету.
dete moze da ima i 30 godina :mrgreen:

da su mi roditelji zivi bio bi im dete iako sam skoro sa 50 :D

Али, рецимо да су ти родитељи живи, и мајка ти каже да отац има неку другу, а са њом се годинама кућио, децу изродио, она сад пати, плаче стално..како би реаговао?
У истој смо ситуацији, моји одавно нису живи, али ја не бих волела да знам детаље. Бојим се да бих прецртала оца као гумицом.

Налетим јуче на један чланак о превари и начину на који се жена осветила.
Укратко, изнела је душек из спаваће собе на улицу и црвеним спрејем исписала, између осталог, и да је деци рекла шта је њихов тата радио.
Да не препричавам све, јер за тему није битно, ево линка за оне који хоће све да прочитају
https://www.google.com/url?sa=t&sou...UQFnoECCEQAQ&usg=AOvVaw3xKA5SySPLPOLuJsPj_1W4
И размишљам, да ли бих ја своје дете уплела у такве прљавштине или оставила њихов однос на миру?
Ок, мене је преварио, али ако је он и даље добар отац, зашто им пунити главу нашим проблемима?
Да ли је нормално истеривати неку назови правду преко деце?
Зар не можемо своје проблеме да решавамо сами, као одрасли људи, а да децу оставимо да уживају у детињству?
Ионако ће бити у шоку кад се родитељи разводе...
Klosarka.

Muskarac je kriv jer je birao klosarku za majku svoje dece.

Zbog tog idiotskog zivotnog izbora, zasluzuje svo sranje.

Back