Prevara...da ili ne?

Odgovor na pitanje je: NE. Ne treba varati. Ne treba ni prevariti. To je jasno.
Ali, mene muci nesto drugo. Kako se odupreti zeljama?
Kako ne uraditi ono sto znamo da nije dobro, a zelimo bas to? Kako s tim izaci na kraj?

strvino sve mora da ti se crta... ovako ide prica on kao-ajde da izadjemo u kafic -ona-vazi kad dolazis po mene -on-moze oko deset -ona -moze....sprema se riba sminka ..sandalice, nova haljinica ...mislim videce je narod pa sljusnula lovu za haljinče, nadrkala se ona....silazi on je ceka, ulazi u kola idu.... kad ono nema grad nema narod ..ona-dragi pa gde cemo to prosli smo sve lokale -on -pa idemo da se volimo -ona -pa nismo se tako dogovorili i tako se desi...rke koke rke koke , i ona sutra drugaricama prica kako ima decka i on je vodio u grad,-- klasicna prevara

udata:
Odgovor na pitanje je: NE. Ne treba varati. Ne treba ni prevariti. To je jasno.
Ali, mene muci nesto drugo. Kako se odupreti zeljama?
Kako ne uraditi ono sto znamo da nije dobro, a zelimo bas to? Kako s tim izaci na kraj?

Nikad se ne odupiri zeljama.Kajaces se kad-tad.
I zasto ne treba varati? Ako imas zelju, to je dovoljan razlog da izbrises iz glave:'Ne treba varati' jer je to znak da u podsvesti ne mislis tako.

snoshaj efendija:
ariela:
JANA-NIS:
dali treba prevariti muskarca...?
ma ako ti ne prevaris njega baraba ce tebe keve mi :wink:

Potpuno tacno!Svaka cast.Vodi te efendija na sampite.Seceru! :wink:

Mene vodi na krempite, zafalilo mi 2 dinara zbog one kasirke shto me svaki put prevari... Pita ona mene:"Dlakavi, jel moze zvaka?", a ja kazem:"Nemoj sestro imam herpes na jeziku..." :lol:

Back