Pretukli svog čoveka i nabedili ga da je navijač! Isplivala pozadina incidenta tokom blokade u Novom Sadu!

Dobro sad .... na 4-5 prebijena Svinjohunta dobio je batine i jedan čovek , to i nije tako loš skor. Dakle mogućnost greške ispod 20 % , za početak solidno. Vidim da je čovek oprostio što su ga tukli slučajno i da je spreman da opet dodje i naredni vikend , tako da možemo reći da je ova mala neprijatnost iza nas .

Poslednja izmena od moderatora:
za tebe je narodn vlast, gde svi imamo ista prava BEZ STRANAKA extremizam?
pa da, extremno je ostati bez ovce koju šišate čitavu večnost..čemu strah i panika
pa živećeš od svoga rada a ne od botovanja

Видиш, ти и ја имамо сличан број порука на овом форуму, нешто преко четири хиљаде. Додуше ти си овде годину дана краће, али да не ситничаримо. Ти си овде глас народа, ја сам бот. Како си то измерио, па дошао до таквог закључка? Само зато што не мислим као ти? Да ли је свако ко не мисли као ти ботина, неко кога треба убити, стрељати, затворити?

Иначе овде ниси пружио ниједан нормалан аргумент, осим што фантазираш о некој директној демократији без посредства политичких странака, која не постоји нигде. Чак и тамо где је постојала у једном историјском тренутку (Стара Грчка) уз себе је имала робове који опет нису имали никаква права. Ту твоју утопију где ће народ самостално владати, наведи ми један функцоинални светски пример па да кажеш "е хоћемо као тамо".

А имајућу у виду твоју нулту толеранцију за туђе мишљење, шта ће се догодити ако ви такви заиста добијете власт, елиминишете сву конкуренцију са којом се суочите, па онда се ви преостали који чините народну власт, закачите око тога да ли се пише вибер или вајбер. Да ли ће то бити повод за нови братоубилачки рат?

Видиш, ти и ја имамо сличан број порука на овом форуму, нешто преко четири хиљаде. Додуше ти си овде годину дана краће, али да не ситничаримо. Ти си овде глас народа, ја сам бот. Како си то измерио, па дошао до таквог закључка? Само зато што не мислим као ти? Да ли је свако ко не мисли као ти ботина, неко кога треба убити, стрељати, затворити?

Иначе овде ниси пружио ниједан нормалан аргумент, осим што фантазираш о некој директној демократији без посредства политичких странака, која не постоји нигде. Чак и тамо где је постојала у једном историјском тренутку (Стара Грчка) уз себе је имала робове који опет нису имали никаква права. Ту твоју утопију где ће народ самостално владати, наведи ми један функцоинални светски пример па да кажеш "е хоћемо као тамо".

А имајућу у виду твоју нулту толеранцију за туђе мишљење, шта ће се догодити ако ви такви заиста добијете власт, елиминишете сву конкуренцију са којом се суочите, па онда се ви преостали који чините народну власт, закачите око тога да ли се пише вибер или вајбер. Да ли ће то бити повод за нови братоубилачки рат?

ja imam svoje mišljenje, koje ne naturam nikome, što si se navrzo na moje mišljenje?
što ti smeta?

ja imam svoje mišljenje, koje ne naturam nikome, što si se navrzo na moje mišljenje?
što ti smeta?
Мислим да твоје мишљење није исправно и ја ти нудим аргументе да ти докажем где мислим да грешиш. Ти ми нудиш као контрааргументе "бот", "сендвич" и када дође твоја народна власт онда ћемо ми, који не мисле као ти, видети како ћемо нај.ебати.

Ово је отворен форум, ваљда је место за сучељавање мишљења, много боље него песничење на улици. Наравно за тако нешто мораш имати спреме аргументе, минимум интелекта, или ћеш сада као ти, трпити аргументовано злостављање од моје стране.

Мислим да твоје мишљење није исправно и ја ти нудим аргументе да ти докажем где мислим да грешиш. Ти ми нудиш као контрааргументе "бот", "сендвич" и када дође твоја народна власт онда ћемо ми, који не мисле као ти, видети како ћемо нај.ебати.

Ово је отворен форум, ваљда је место за сучељавање мишљења, много боље него песничење на улици. Наравно за тако нешто мораш имати спреме аргументе, минимум интелекта, или ћеш сада као ти, трпити аргументовано злостављање од моје стране.

ja msm da tvoje nije ispravno. jer nema ispravnijeg mišljenja nego dati vlast narodu, od Atike pa do sada.

Ti si mnogo puta ovde doživeo PTSD od pametnijih postera, a to su svi

ja msm da tvoje nije ispravno. jer nema ispravnijeg mišljenja nego dati vlast narodu, od Atike pa do sada.
Немам проблем што мислиш да моје мишљење није исправно. Само би било лепо да употребиш и неке аргументе. У време античке Грчке, када је постојала нека форма директне демократије, дакле без посредства странака, имао си читаву једну групу звану робови, која није имала никакво право гласа. Дакле то што кажеш од Атике до данас, реци ми како то замислиш да би Србија требала да функционише а да је тај систем постојао негде на свету.

ZNAČI DA POSTOJI JEDAN JEDINSTVENI UPRAVNI ČVOR KOJI UPRAVLJA SVIM DOGADJIMA U SRBIJI
Добро јутро Колумбо!

1638807062461.png

ZNAČI DA POSTOJI JEDAN JEDINSTVENI UPRAVNI ČVOR KOJI UPRAVLJA SVIM DOGADJIMA U SRBIJI

SDB i KOS

U SDB je i bilo nekih promena ovih, ajde da kazemo bar koliko toliko, iako operativno zanemarljivo, 20 godina od hapsenja Markovica Radeta na ovamo

To ipak apsolutno ne znaci da je BIA pocela da sluzi Srbiji. Tek minimalne kozmeticke promene, sitni ustupci.

KOS je ostala tajna, netaknuta koncentracija moci

čovek ladno ide i na EKO proteste, sve uredno, nosi transparente, a onda stavi masku i kapuljaču, i krene da gadja kamenjem te iste na čije je proteste do juče išao!?
šta to znači, dobiješ sms poruku i ideš na radni zadatak za taj dan?
šta će sutra da bude. žena u crnom?!
bice ***** ,oduvek je
Ma ne, očigledno je od početka ubačeni Zenga u civilu

Kolega,

Valjda narod treba da izabere tj da vlast Izabranima. Za taj neki mandat

Ne moze narod da vlada, u ime naroda, ali za narod, se vlada. Medjutim u Srbiji izostaje taj deo

" za narod "

Primer je Amerika, ili Ujedinjeno Kraljevstvo

Postoji jasna i vrlo izricita razlika u moci odlucivanja izmedju elected goverment (Izabranih) i appointed goverment (imenovanih) na duznostima

Elected goverment (gospodin Britva i US Congress) imaju fizicku moc da ugase zivot ako tako odluce, menjaju zakone, pomeraju nebo i zemlju

Appointed goverment (IRS, FED, Army, etc) izvrsava odluke gore pomenutih

Zato je Bajden, a za narod, poslao iz FED u dzepove gradjana trilijarde, a deci Amerike povecao budzet za skolovanje za 40%

To znaci za nasu decu, istinski za nasu decu

Zato Vuçiç, a ne za narod, daje krezavoj Srbadiji 20evra, lozi ih da bubaRusi dolaze, 500.000 dece Srbije je oterao u krvni danak inostranim zemljama, a skole imaju dramaticno manje djaka

To znaci kojebenasu decu, daj sve nama kradi dok mozes, cedi suvu drenovinu

Kolega,

Valjda narod treba da izabere tj da vlast Izabranima. Za taj neki mandat
Ne moze narod da vlada, u ime naroda, ali za narod, se vlada. Medjutim u Srbiji izostaje taj deo
" za narod "

Не, насео си на причицу, од Римског Сената, као дајте ви нама власт, па ћемо ми УМЕСТО ВАС да владамо.
95% су технички и то раде стручњаци, за стално запослени, и то је небитно.
ВЛАСТ врло лако може да се остварује народним САБОРИМА.
То је 10-15 одлука годишње, у суштини...

Back