Pretukao muškarca (69), zapalio mu kuću, pa otišao da ubije njegovog sina

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.360
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su S. P. (37) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo, izazivanje opšte opasnosti i laka telesna povreda.

On se sumnjiči da je danas u Obrenovcu automobilom udario i usmrtio četrdesetpetogodišnjeg muškarca koji je upravljao biciklom, nakon čega je pobegao.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9...redio-drugog-muskarca?test_suffix_headbox_wip
1757964790077.png

Ubio komšiju, pa krvavi pir snimao za mreže: "Umireš polako, ljubi te brat!"​

Policija ga je ubrzo uhapsila u mestu Crvena Jabuka u kukuruzištu, u okolini Uba.

- Osumnjičeni se dovodi u službene prostorije policije i nastavlja se dalji rad na utvrđivanju svih okolnolnosti i činjenica ovog događaja - izjavio je ministar Dačić.

Podsećamo, Srđan P. je osumnjičen da je najpre pretukao muškarca u okolini Obrenovca, zapalio mu kuću a potom kolima udario njegovog sina Igora J. koji je poginuo na licu mesta.

Kako se sumnja, osumnjičeni je seo u automobil i usput naleteo na sina prebijenog čoveka, koji se kretao na biciklu, te ga je pregazio kolima i usmrtio.

Slučajno naleteo na originalni snimak.
Neko ga prosledio
Sve mi tiha jeza neka prošla.
Nemam komentar neki previse osim da treba vratiti smrtnu kaznu.
Neću ni da ulazim dublje u to šta je sve prethodilo tome dovoljno mi sto sam video kako narkoman seiri nad ovim na samrti.
Sa takvima ne vredi ni pričati ni objasnjavati se.
Skinuti ga u samici sa žutog jedno par meseci i vesala.da bude u paničnom strahu kada zna da mu kraj.
Takvi su bez hemije vrlo pitomi...

Back