Pretučen holandski državljanin

Pohapsili su ih, a sada ce leo da ih nalupaju pa ce videti. Lepo je rekla Brankica Stankovic u Insajderu, jaki su samo u coporu, kada su sami kukavice su, manji od makovog zrna.

Објасни због чега ће да их пребију у полициској станици? Полиција нема таква овлашћења. Полиција бије само ако си у полициску станицу дошао због напада на службено лице. Овакве обично задрже на трежњењу и пошаљу код судије за прекршаје.

Није ово ( барем не још увек ) тоталитарна држава Бранкице Станковић ( и вас осталих либерала ) па да полиција бије оног ко се вама не свиђа.

Објасни због чега ће да их пребију у полициској станици? Полиција нема таква овлашћења. Полиција бије само ако си у полициску станицу дошао због напада на службено лице. Овакве обично задрже на трежњењу и пошаљу код судије за прекршаје.

Није ово ( барем не још увек ) тоталитарна држава Бранкице Станковић ( и вас осталих либерала ) па да полиција бије оног ко се вама не свиђа.

Samo da se zna . U mnogim drzavama u Evropi , postoji striktan zakon , protiv favorizovanja losih vesti . da se kod nas uvede , eto te Brankice u zatvoru .

Ne treba ovaj incident posmatrati tako što ćemo generalizovati. Nije ovo slika srpskoga naroda, ovo su pojedinci... I ne treba nikoga da bude sramota što je Srbin zbog ovoga. Bitno je da su oni uhapšeni, a da ovaj čoek nije teže povrijeđen.

Tu si potpuno u pravu nije ovaj napad slika srbije i srpskog narodaa to se slžem s tobom:rtfm:
ali ovaj forum bi mogao da kažem da je i da sam srbin bilo bi me stid no na srecu nisam
nije važno što je onaj dobio batine ...možda je i nešto kriv no važno je što ste napisali ..
osim per izuzetaka svi ste odobravali takvo ponašanje i čak likovali i smatrali da je to normalno:dontunderstand:

neovisno tko je nije ni civilizirano ni humano ni normalno :dash:

Tu si potpuno u pravu nije ovaj napad slika srbije i srpskog narodaa to se slžem s tobom:rtfm:
ali ovaj forum bi mogao da kažem da je i da sam srbin bilo bi me stid no na srecu nisam
nije važno što je onaj dobio batine ...možda je i nešto kriv no važno je što ste napisali ..
osim per izuzetaka svi ste odobravali takvo ponašanje i čak likovali i smatrali da je to normalno:dontunderstand:

neovisno tko je nije ni civilizirano ni humano ni normalno :dash:

a sta bi ti sahovnicaru, da ti pevamo lijepa nasa na uvce?:think:

Pa sad , ako je holandjanin. Nisu trebali . Al ako je Slovenac doso u picin park da nam prodaje makedonske pesmice ... to je dtruga stvat. Naravno da ne mozemo isto tretirati Holandjane i Slovence .

А шта је он са Н.Бгд. ноћу тражио у Пицином парку??? Зна се! И шта је тражио - то је и добио.:cool:

И зашто од сваке уобичајене туче треба да се прави скандал и лепи на прве странице новина. То се дешава свугде у вишемилионским градовима па нико од тога не прави "трагедију".

Pretučen holandski državljanin
8. maj 2010. | 13:31 -> 16:01 | Izvor: B92 Beograd -- Holandski državljanin, slovenačkog porekla, Denis Brezavšček, pretučen je noćas nedaleko od Ekonomskog fakulteta, saznaje B92.

(FoNet,arhiva)
(FoNet,arhiva)
Kako nezvanično saznajemo pretukla su ga dvojica mladića, koje je policija zatekla na licu mesta i privela. Brezavšček je rekao za B92 da za napad nije postojao nikakav motiv i da jedini razlog za napad može biti to što nije srpski državljanin.

Denis Brezavščcek vraćao se oko ponoći ka hostelu na Novom Beogradu. Nedaleko od Ekonomskog fakulteta u centru Beograda, kako kaže, presrela su ga dvojica mladića i bez ikakvog razloga brutalno prebila.

"Tu sam sreo nekog momka i iz čistog mira me je napao on i njegov prijatelj. Gurnuo me je, pa su počeli da me šutiraju dok sam ležao. Ja sam molio, ali oni su i dalje šutirali dok nisu videli 2 policajca i onda su me molili da ja njih ne prijavim“, kaže on.

Denis kaže da ničim nije isprovocirao napad

"Mene su pitali odakle si, nisi odavde, odakle si. Ja sam rekao da sam iz Holandije i onda su postali agresivni prema meni. Ja sam dolazio i pevao sam pesmu "makedonsko devojče“ i ne znam, možda im se to nije sveidelo“, navodi on.

Povređeni mladić odmah je pozvao prijatlje koji su ga prevezli u Urgentni centar, gde su mu konstantovane povrede kuka i stavljen gips.

"Pacijent je dovežen u Urgentni centar 40-ak minuta posle ponoći. Nakon pregleda i dijagnostike lekari su odlučili da ga zadrže na odeljenju ortopedije, jer je došlo do povrede levog kuka. Njegovo trenutno stanje je stabilno, on se dobro oseća, svestan je i komunikativan“, objašnjava portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

Kako nezvanično saznajemo, policija je na licu mesta zatekla četiri mladića i dve devojke koji su legitimisani, ali je zbog učešća u tuči privela dva mladića.

Prema prvim informacijama, radi se o starijim maloletnicima. Međutim, u policiji smo ostali uskraćeni za zvanične informacije o ovom napadu.

I bre! Pa mi treba da dovlacimo strance ovde, da ih peljesimo svih njegovih para preko skupih hotela i taksija a ne da ih rasterujemo ovako...
Zasto se svetiti fizicki, kada postoje mnogi drugi pametniji nacini?

A inace mi je zao tog sto je pevusio pesmicu... Nesto tako nevino... Treba prebiti ove koji svercuju kokain..
*Uzdah*

Back