Zar tvoja drzava nije TurskaPretucen jos jedan stranac!
Mnogo lepa slika moje zemlje!?!?!? Dokle vise?
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=05&dd=08&nav_category=16&nav_id=429751
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar tvoja drzava nije TurskaPretucen jos jedan stranac!
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=05&dd=08&nav_category=16&nav_id=429751
Pohapsili su ih, a sada ce leo da ih nalupaju pa ce videti. Lepo je rekla Brankica Stankovic u Insajderu, jaki su samo u coporu, kada su sami kukavice su, manji od makovog zrna.
Објасни због чега ће да их пребију у полициској станици? Полиција нема таква овлашћења. Полиција бије само ако си у полициску станицу дошао због напада на службено лице. Овакве обично задрже на трежњењу и пошаљу код судије за прекршаје.
Није ово ( барем не још увек ) тоталитарна држава Бранкице Станковић ( и вас осталих либерала ) па да полиција бије оног ко се вама не свиђа.
Ne treba ovaj incident posmatrati tako što ćemo generalizovati. Nije ovo slika srpskoga naroda, ovo su pojedinci... I ne treba nikoga da bude sramota što je Srbin zbog ovoga. Bitno je da su oni uhapšeni, a da ovaj čoek nije teže povrijeđen.

Pretucen jos jedan stranac!
Divlja zemlja, divlji ljudi...![]()
Buruliknu Crnogorac sa vrh kamenjara i otrca nazad za svojim kozama, halakajuci.

Tu si potpuno u pravu nije ovaj napad slika srbije i srpskog narodaa to se slžem s tobom
ali ovaj forum bi mogao da kažem da je i da sam srbin bilo bi me stid no na srecu nisam
nije važno što je onaj dobio batine ...možda je i nešto kriv no važno je što ste napisali ..
osim per izuzetaka svi ste odobravali takvo ponašanje i čak likovali i smatrali da je to normalno
neovisno tko je nije ni civilizirano ni humano ni normalno![]()

Значи то је нови слоган за промоцију "мне"![]()
Suvise si kod koza, svuda ti se prividjaju.

Значи то је нови слоган за промоцију "мне"
Још камен негде да споменеш и то је то![]()
Pa sad , ako je holandjanin. Nisu trebali . Al ako je Slovenac doso u picin park da nam prodaje makedonske pesmice ... to je dtruga stvat. Naravno da ne mozemo isto tretirati Holandjane i Slovence .

Koliko je samo koza na krsti, eto i ti si jedna od njih.![]()

Jok, to je slogan nase kolonije.

Samo da se zna . U mnogim drzavama u Evropi , postoji striktan zakon , protiv favorizovanja losih vesti . da se kod nas uvede , eto te Brankice u zatvoru .
a sta bi ti sahovnicaru, da ti pevamo lijepa nasa na uvce?![]()

po čemu opet sudiš a i ne treba da mi pevaš bre ...
radi se samo o kulturi ponašanja i nema veze od kuda si ni gde se događa incident ..no podrška huliganima puno više govori nego incident![]()