PRETPLATA

Do kakvog zakljucka se doslo, u stvari da li bi se mogao napraviti neki rezime dosadasnjih razmisljanja na temu pretplate? Da li ce se sve zavrstiti bas kako je i pocelo, ovde na ovim stranama, ili ce se organizovati neka ozbiljnija akcija, protesti, strajk gladju, zavet cutanjem, ili jos bolje zmurenjem? Ima li konkretnih planova, drugim recima?

Dragi moj, račun je fiktivan, nema PIB, nema žiro račun - stvar finansijske policije. Zar nemamo danas dosta takvih računa, ovo ako sada uplatiš... itd, nismo imali dosta Jezdi? RTS danas u privatnim rukama i silom, zakonom žele pretplatu? ... da punimo opet neki šuplji džep? E ja ne verujem u to i ako zatreba, spremen sam da idem na sud. Tako se ne radi! Nismo više u socijalizmu, da budemo faktori a ne građani Srbije. Mene nisu ubedili, sutra uplaćujem EPS-u račune umanjene za 300 dinara sa prikopčanom izjavom . Kada budu Javno Preduzeće i ako do tada budu popravili programe, onda ću odlučiti za pretplatu. Do tada vožnja. Pogledajte sledeći link : http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2005/11/17/srpski/D05111601.shtml , nisam sam. Bogami ovi nemaju ništa, a žalosno, većina nas isto. Neka bude SVETSKO AL NAŠE! ali nek se potrude za to. Kada bude javnog servisa to znači kada pređu iz privatne svojine u državnu i ako budu bar malo samo popravili programe NEKA IM, onda ću da postanem sa zadovoljstvom sam pretplatnik, ali drugaru moj za mene do tada VOŽNJA!!!!

Radosna vest za sve one koji placaju pretplatu... Za novogodisnju noc, cika Tijanic ce da pokloni neki Citroen... Verovatno od novca koji je dobio od pretplate, sta reci, bas lepo... nagradjuju nas nasim novcem. ;)

Dok je bio onaj "surovi socijalizam" ko nije imao televizor bio je oslobodjen te obaveze.Sad u ovom demokratskom uredjenju onaj koji nema televizor obavezan je da placa pretplatu.Niko ne ume da objasni sto ali su sigurno to te demokratske promene.

Back