Preterana policijska brutalnost ili?

Fotografije sta se dogodilo i kako se odvijalo:
Screenshot_2024-07-31_18-43-45.png

Policajac gura ili udara njega u glavu vise puta.
Screenshot_2024-07-31_18-45-54.png

Njegov brat u sivom prilazi i moli policajca da prestane i prilazi im, zatim isti policajac udara njegovog brata u sivom.
Screenshot_2024-07-31_18-46-45.png

Drugi policajac takodje udara njegovog brata u sivom.
Screenshot_2024-07-31_18-47-23.png

Zatim uskace brat u plavom koji pomaze svom bratu koji ga je spasavao, njega drzi policajka sa ledja.

Screenshot_2024-07-31_18-47-48.png

Situacija se obrce, obojica tuku policajce.

Fotografije sta se dogodilo i kako se odvijalo:
Pogledajte prilog 1587145
Policajac gura ili udara njega u glavu vise puta.
Pogledajte prilog 1587147
Njegov brat u sivom prilazi i moli policajca da prestane i prilazi im, zatim isti policajac udara njegovog brata u sivom.
Pogledajte prilog 1587148
Drugi policajac takodje udara njegovog brata u sivom.
Pogledajte prilog 1587151
Zatim uskace brat u plavom koji pomaze svom bratu koji ga je spasavao, njega drzi policajka sa ledja.

Pogledajte prilog 1587156
Situacija se obrce, obojica tuku policajce.
Država im duguje izvinjenje i veliku novčanu naknadu.Reč je žrtvama rasno motivisano nasilja izvršenog od strane državnih službenika.

Država im duguje izvinjenje i veliku novčanu naknadu.Reč je žrtvama rasno motivisano nasilja izvršenog od strane državnih službenika.
Kako dokazati da je rasno ili vjersko ili nacionalno ako policajci nisu nista govorili u tom pravcu .Sta su govorili ne znam.
Naletili su na porodicu, dva brata i majka koji nisu dali na sebe, branili jedan drugog i doslo je do tuce .

Nasrću li engleski panduri tako na bele evropske porodice ?
Zivio sam na zapadu, ja licno nikad nisam vidio da je policija nekog tukla ili bila gruba,samo korektni pretresi i dokumenta, niti prema meni. Niti sam cuo.
Ovdje sam nedavno vidio kad je policajac prisao jednom psiho bolesniku koji je bio pijan i sjedio je sam prisao mu je pol. i opalio ga svom snagom samarom ,,, ovaj je pao kao mrtav zatim su prisla jos dvojica policajaca stavila mu lisice i odveli ga. Sigurno ima takvih slucajeva i prema bijelcima ali manje.

Poslednja izmena:
Nasrću li engleski panduri tako na bele evropske porodice ?
Ovaj slucaj je diskutabilan. Mogu reci opirao se hapsenju, brat mu je uletio i doslo je do tuce.
Dosta zavisi o nacinu hapsenja, da li im guraju glavu prema dole ili ih drze uspravno normalno.
Ako u GB ne guraju glavu ka dole onda je ovo policijski napad. Svjedoci bi mogli reci da li je bilo udaranje ili guranje.

Poslednja izmena:

Back