donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Nego mMarinče jesi li ti u hiruškim granama ili onim internističkim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,to je tako dosadno,nema mogucnosti za lascivnu jutarnju erotiku![]()
...nema...
Btw- možda je i bolje , kako smo većinom žene...Ono par nazovi muškaraca, već imaju : ko ugrađen pace-maker, ko by pass, ko šećer i holesterol, ko tranzitorni ishemijski atak...![]()
Da,ali dok si bila specijalizant sastav auditorijuma verujem da nijie bio takavznaci,sve u svoje vreme.
Sad,ne znam ni kome je neprijatnije u tim situacijama,mladima u koje svi bulje ili starijima koje niko vise ne gledamada,,,vecina starijih koleginica ima sto ona rece bubreznjace i grilonke...i naravno presvlace se u posebnoj prostoriji :-D
hmmmm....Da l da kažem da sam sad subspecijalista...??!
E, Dors, znaš kako se pričalo u "moje vreme"??!
Specijalizanti- to nisu ljudi!
Mani, bre, te kokoške! To nema veze s godinama- veruj!
...aha, onaj višak- što visi!![]()
Zli jezici (među kojima nekada je bio i moj) kažu proizvod znanja i zvanja je konstanta.
Pa sad se nađi
Da,ovde su se zgrnuli sve sami zdravstveni radnici i zene istiha i sta ces kad retko koje zanimanje privlaci toliko paznje upravo zbog tog "bezazlenog" intimnog kontakta muskih i zenskih kolega :-D
Nisam nikad bila u takvim situacijama, mada poznajući sebe rađe bi se kod kuće
obukla u odeću koju moram nositi na radnom mestu nego da to radim tamo...
Inače imam neku averziju prema tim tako uniformisanim radnicima u bankama,
poštama i ostalim javnim službama dođu mi nekako svi isti...a moramo priznati
da ne stoje svima iste boje, modeli i ostalo...pa nekad budu prosto smešni u tome.
Još nešto tu ima, kao to smo se malo evropeizovali....na veliku žalost samo u tome
da muški moraju nositi kravate na plus beskonačno...a žene/devojke kako god
košulje i još ešarpu oko vrata...pa što je mnogo mnogo je baš........![]()
zamisli da si kuvarica (sa sve onom kapom) ili otud odovud pa doktor, tj hirurg. Verovatno bi te malo čudno gledali u busu![]()
Nije , bre, ženo Mileva tako kako priča običan narod!
.....još gore je...
![]()
zamisli da si kuvarica (sa sve onom kapom) ili otud odovud pa doktor, tj hirurg. Verovatno bi te malo čudno gledali u busu![]()
e posto sam i ja zagovornk oblacenja uniforme kod kuce....
da sam kuvar ili lekar, obukla bih mantiln preko odece u kojoj sam dosla ba posao