Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Ђо, ако си расположен, да се учланиш у клуб људождера. Треба само да дођеш на вечеру... Тј. треба да будеш вечера.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drug Bufla je *****..da da ***** i to ne onaj emotivni sto se zaljubi nego onaj agresivni sto nasrce......nasrn`o malopre na mene u striptiz bar
Zikica:aaa ma joooook samo ti se cini....pa ne govorim sigurno sebi.....e ovo nisam teo da kazem ali moram........drugovi i drugarice imam jedno vazno saopstenje...drug Bufla je *****..da da ***** i to ne onaj emotivni sto se zaljubi nego onaj agresivni sto nasrce......nasrn`o malopre na mene u striptiz bar![]()
pa lici mi na grupnu terapiju pa lepo rekoh da lepo priznamJedite kod Djoa:jer ima neko da kaze o sebi nesto iki sam ja jedini koji imam da ne kazujem sada svi nesto pijanstvo pa neka pise nesto /';][\[031
ne mogu da ne kazem pateticnoJedite kod Djoa:jos da dodan nesto danas sam slobodan ko ptica na grani pa mogu da pricam sa vama sve pisao sam na forumu da trazim lepu devojcicu i tako to pa ako ima i ovde neka devojcica, mlada a lepa neka se javi meni ne danas
heheheheZikica:sta sam ti radiJo sa guzicom.....aaaa ono sto sam zaracem turiJo beleg...e pa to sam zbog pajper
Djo zar ne vidis koje su sve budale ovde...ja se ogradjujem od njihto su neki cobani ...budale...kojekude
![]()