- Poruka
- 7.211
tebe su izgleda mnoge mačke preskočile... cim imaš ovako veliki problem![]()
Tebe su izgleda prasci zaskočili... čim ti smeta što su nekoga preskočile mačke.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tebe su izgleda mnoge mačke preskočile... cim imaš ovako veliki problem![]()
ovde se ne radi o divljim mackama,,tipa gepard, leopard ,lav i slicno.... ovde je ocigledno IQ u pitanju
A da imas bengalskog tigra da li bi ga "vezivao" ili pustio, to je macka?
@tema
ima nesto cudno u vezi macki, ali ja ne verujem u to.
ljudi pse vezivaju
Ne volim macke. Grozim se
Jao grozno veoma su surove, prljava, smrdljiva grebatorka !
Bljak! Ne bih je cak ni jela.
Ne sutiram nikog, desilo mi se samo jednom da sutnem jednu decojcicu
Tema je otvorena o vezi macke sa onostranim kroz sacuvana predanja a podforum u kojem se razlgaba o mackama uopsteno se nalazi na pdf zivotinje. Ovo pisem jer vi koji ne znate sta cete sa sobom nama koje interesuje neka informacija trosite vreme. 90% postova na ovoj temi natprirodnih pojava i misterija je spam i ako vam je do trosenja vaseg slobodnog vremena prebacite se na teme koje su adekvatne.
Nego da se vratimo na temu! Čitala sam o tome u raznim izvorima, ne odnosi se to samo na mačku, već na bilo koju životinju koja preskoči ili se popne na mrtvaca jer se veruje da će se u tom slučaju povampiriti. Mačka je najčešća jer se oduvek povezuje sa htonskim i onostranim, a i sklonija je i sposobnija za takve skokove u odnosu na psa, npr. Ali to može biti i ptica, miš itd...
Noćna leptirica
![]()
mala krznena govanca ,za komad sira ce se provuci krzo dupe ako treba
Jao grozno, macke su zivotinje. Uopste nisu zabavne samo se maze, grebu, i teraju te da mirujes. Veoma su surove, mnogo je to romanticno sto pricas, ne mogu da verujem kad uporedim sa mojim dozivljajem: prljava, smrdljiva grebatorka koja hoce da je mazim i da mi zabode nokte u meso... Da je veca pojela bi me
Uf zaboravila sam da kazem i da se linja, slusa dok joj ne okrenes ledja
Nije stvar u dresuri, nego se one basilno uvaljuju ljudima u kucu i ne postuju pravila iste! Napast!
u pravu si , to sam rekao bzvz , ja macke kad vidim negde sutnem ih u dupe , sutnuo bi i dzukele ali ove vece ne smem jer grizu
Ne sutiram nikog, desilo mi se samo jednom da sutnem jednu decojcicu jer nije razumela da sam je verbalno ponizila te sam morala da privegnem drugim merama ucutkivanja njene krearivnosti