somalijac
Zainteresovan član
- Poruka
- 240
Kad se naviknes lakse je voziti sa volanom na desnoj strani nego na levoj.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Šapcu postoji sigurno i rade dobro međutim ono što se pojavljuje kao problem su farovi na automobilu koji bacaju svetlost u drugu stranu nego što je kod automobila sa volanom na levoj strani.
zar ne treba i atest za to ?
Ima li ko PROVERENE informacije gde i po kojoj ceni se može izvršiti prepravka vozila sa desnim volanom, tj. popularnih "engleza"?
Čuo sam od prijatelja da su bili neki servisi u Aranđelovcu i Šapcu koji su radili prepravku Pasata za 1000-1500 eura. Takođe mi rekoše da se povoljno radi i Peugeot 406.
Interesuje me kako stoje stvari sa Akordom, Vektrom, Roverom 75, Saab-om 9.3, Audijem A6... Mnogo lepih kola se nudi vrlo jeftino.
Koji automobili su uopšte isplativi za prepravku? Kod kojih mora da radi švajs - aparat, kod kojih ne?
Ima li ko TAČNE podatke, adresu i telefon servisa, cenu itd...
u srbiji uvek popularan WV Passat se moze naci recimo 2004 godiste vec od 3500 eura.
Joj kad se samo setim kakve sve krseve prodaju ludaci kod nas i za njih traze 3-4-5-6.000 evra. Recimo Audi 100 1991 godiste prodaje lik 4.500e![]()
Imas brate u Cacku coveka koji prebacuje pasate,pezoe i audije za 1700 Eura, a u somboru covek prebacuje pasate i audije za 1500 Eura. Ako si zainteresovan za kupovinu kola iz Engleske mozes da mi se javis na mail76ivosevic@aol.com ja vec imam neka kola u Batajnici engleze za prodaju a i mogu da ti dovezem nesto drugo ako trebas. Trenutno imam A4 i Pezo 407 u Batajnici. Pozdrav!
Imas brate u Cacku coveka koji prebacuje pasate,pezoe i audije za 1700 Eura, a u somboru covek prebacuje pasate i audije za 1500 Eura. Ako si zainteresovan za kupovinu kola iz Engleske mozes da mi se javis na mail76ivosevic@aol.com ja vec imam neka kola u Batajnici engleze za prodaju a i mogu da ti dovezem nesto drugo ako trebas. Trenutno imam A4 i Pezo 407 u Batajnici. Pozdrav!
Ja,u Cacku imam coveka koji prebacuje za 1.500 eura. I,to jedan od najboljih majstora za prebacivanje u regionu. Sad su svi digli cene jer nema delova da se nadje. Mogli su delovi da se nadju za 1.000 eura, a sad ih nema ispod 1.300... Pricam za Passata B6. Audi je najlaksi za prebacivanje dok kod Passata ima mnogo vise posla.
Ja bih htela da poklonim rodjaku Ford Mondeo sa volanom na desnoj strani (britanski auto). Pratim vasu prepisku pa bih vam bila zahvalna ako bi mi objasnili kako to da ucinim. Na primer sta su to ekonomske tablice? Vidim da neki kazu da voze auto bez prepravke pa me zanima da li je to problematicno po pitanju registracije vozila itd. Auto je registrovan avgusta 2000 godine. Da li su vozila te starost dozvoljena za uvoz?
Sto se tice farova oni su zaista drugaciji kad se vozi na levoj strani ali to nije problem jer postoje neke nalepnice koje se zalepe na farove i usmere svetlo na pravu stranu. To svi vozaci iz Britanije moraju da stave na farove kad voze po kontinentalnoj Evropi.
Hvala unapred.
Pre neki dan sam bio sa likom sto drzi auto plac i rekao je da nece vise da uvozi engleze jer navodno ima informaciju da ce se atest morati raditi obavezno ali uz racun gde su kupljeni delovi.Posto su delovi vecinom kupljeni na otpadima i skidani sa kradenih vozila neko bi jos mogao i da ima problema sa MUP-om.A tako i treba jer se zbog tih engleza sve vise vozila krade zbog nedostatka delova.Auto placevi prvi doznaju informacije tako da verujem da ce biti tako.Kao kad je bio dozvoljen uvoz starih vozila a na placevima nijednog takvog auta jer su znali da ce se proveravati papiri i punomoc.Nemam nista protiv da neko uveze engleza ali onda da ode u ovlasceni servis i da se to tamo uradi sa novim originalnim delovima ali mi bi da se vozimo a da nam ne udje.![]()