Preporuke

malopre

m04127.gif

Trudio sam se da prevodom i postavljanjem ovih intervjua priblizim i otkrijem Tupac-a
ljudima kao umetnika koji je imao mnogo vise da da i poruči osim rep muzike po kojoj je
postao popularan u celom svetu!

Kroz ove intervjue on se otkriva bez cenzure tj. otkriva njegova razmisljanja, emocije, energiju i njegov
autentican pogled na stvarnost koja ga je okruzivala tj. koja nas okruzuje!

Mozda ce vas kroz ove intervjue razocarati i promenicete misljenje o njemu jer mozda nije onakav kakvog
ste ga subjektivno doziveli....ili ce vas sa druge strane inspirisati i dati vam dozu optimizma i podrske u vidu empatije
kroz muziku koju je stvarao...i poruciti vam da borba nije uzaludna!
Sta god bilo nece vas ostaviti ravnodusne!

Uzivajte...
Linc za Vol.1.:

Prvi put da otvorim temu a razlog je meni dosad nepoznata nemačka grupa The Ballad Bombs koja je delovala u osamdsestim ali je sticajem okolnosti (zasad ne znam kojim, a i nije bitno) sav materijal zabranjen i nije pušten za prodaju nego je remasterizovano reizdanje albuma izašlo tek 2007 godine.
Prvi video, za koji mislim da je originalan iz osamdesetih, je jedna od onih pesama za koje mislim da su zarazne na prvo slušanje ali da ostaju takve i nakon više slušanja (vi procenite). U pitanje je pesma All I Need i video za koji ne znam kad je izašao (svaka pomoć dobrodošla :-)):

Za sada toliko....nadam se da će tema opstati pošto to Ballad Bombs svakako zaslužuje, a kasnije će biti i još njihovih pesama sa YT kanala za sada tajanstvenog vodje ove grupe (kao i drugih kanala)

Komentari svakako poželjni i dobrodošli z:)

Posto ga jos uvek nema na YT ovaj link je samo oficijelni revju albuma Boba Dilana iz 2012. Medjutim, ja sam ga preslusao jos pre neki mesec i to vise puta i verujte nije mi jasno za sto ljudi padaju u nesvest za ovom muzikom. Mogu da shvatim tamo sesdsetih i sedamdesetih je bio neka elita, a i takva vremena bila, mada i ondasnja njegova muzika je strasno prazna, mozda poezija ... ko zna. Medjutim, danas beskrajno vlaziti na njegovu muziku je potpuno neshvatljivo. Sa ovakvim zvukom a pod pretpostavkom da se ne zove BD danas ne bi mogao da snimi album ni u Albaniji.

Back