Препоруке за куповину возила

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ček kak ti treba neki krš koji malo troši kad tvoj Hyundai ne troši skoro ništa? Manje nego dizel. Kak ti sad treba neki koji malo troši? Nije valjda Hyundai počeo trošiti gorivo? 🤔😂😂😂😂
ČItaj sa više razumevanja hajde potrudi se. Angažuj moždane vijuge 5 sekundi.

do vikendice i po tamo zemljanim putevima.

Ma kakvi treba mi nešto da idem u šumu po vodu i do reke na pecanje. Ovo je idealno vozilo. Našao sam kompletan enterijer za 100 evra sa ugradnjom, ko nova prednja i zadnja sedišta, zadnje bočne stranice, u gepeku plastike, tepih, daska. Moram još da vidim koliko su stakla bočna i to je to. Ima da ide za 3500 odmah isti dan. Uložiš 250 evra sa sve homologacijom i staviš u džep 1500 evra.

Teoretski ja bih mogao da izvučem fabričku potrošnju MOŽDA ipak je ovo nemački auto sa italijanskim motorom.

Ma kakvi treba mi nešto da idem u šumu po vodu i do reke na pecanje. Ovo je idealno vozilo. Našao sam kompletan enterijer za 100 evra sa ugradnjom, ko nova prednja i zadnja sedišta, zadnje bočne stranice, u gepeku plastike, tepih, daska. Moram još da vidim koliko su stakla bočna i to je to. Ima da ide za 3500 odmah isti dan. Uložiš 250 evra sa sve homologacijom i staviš u džep 1500 evra.

Teoretski ja bih mogao da izvučem fabričku potrošnju MOŽDA ipak je ovo nemački auto sa italijanskim motorom.
Sto stakla .. neko skine struju sa motora neko lepi zivom gumom a neko sece sajlu za podizanje .. Moras prvo rastaviti da bi znao sta ti fali.. Možda je varijanta br1 samo ustekas.. ako ima el podizače

Poslednja izmena:
Seat Altea 1.9 TDI mi zapala danas za oko. Ima neki problem sa sinhrono menjacem kada se ubacuje u 3 brzinu. Da li neko zna sta bi sve tu trebalo da se menja?

Gledao sam i jedan Focus 2 benzinac 1.6 dosta je oguljen na parkinzima, izgebana I blago ulubljena krila, ogrebane brave...
Ma nisu opasne te sitne ogrebotine ako je auto zdrav i karoserija ,nego je opasno kada vidis da nema ogrebotine a ispod trulez ,spolja gladac …pogotovo za auto stariji od 10 godina.

Motor izgleda dobro, lepo se cuje.
Treba jedno krilo da se menja, trulo i lose krpljeno.

Ford je 2007.
Ovaj auto sto sam ja gledao da kupim nema koroziju ,ima neke sitnije ogrebotine ali vecina bi mogla da se ispolira i eventualno bi mogao zadnji branik da se ofarba.
Lak je ispucao na krovu i haubi malo ali to je najmani problem ,motor je dobar ,dobro vuce ima katalizator unutra tabla nije ispucala nigde ,klima radi i ima original kilometrazu .

Nisam ni danas otišao da kupim korsu a neću ni sutra biti u gradu. Malo sam proguglao nije to prosta konverzija ima tu malo više da se radi nego kod modela sa 5 vrata.

Ovde moraju da se prebace metalni nosači sedišta koje van nema zatim stakla da se lepe itd. Kompletan enterijer ko nov prednja zadnja sedišta zadnji tapacirunzi daska i ostalo u gepeku su 100 evra plus zadnja stakla. Prednja maglenka koja fali je nova 20 evra plus sijalica.

Zato i stoji auto na oglasima inače bi se odmah prodao. Neće niko da radi jbg eto kako može lako da se zaradi 2000 evra.

Šta ti je sumnjivo ima i da se vare nosači zadnjeg sedišta, da se čupaju zadnji bočni plehovi i lepe stakla, rašrafi sve pozadi, zašrafe nova sedišta i tapacirunzi, pojasevi, namesti nova maglenka, registruje auto. Kada to sve sabereš plus atest. Nek su sedišta i sve ostalo 200 evra plus stakla 20-40 komad, lepak za stakla, maglenka 20, registracija 150, atest 150.

E ako krlja lanac onda još 350 evra za veliki servis. A gde je tu plivajući zamajac i dp filter pa nijedan pošteni preprodavac ti neće reći da se čuje nego app.

I sta je sad?
Nemas mooda da uzmes taj super povoljni auto i da zaradis pare?
Jebbo vikendicu jer mozes da zaradis pare a ti neces.
I eto kako ti sve lako padne u vodu kad dodje u praksu a ovamo padaju dizelasi kad ono bas i nije tako.
Ti prvi crče od muke, i to je nešto! :D otići ću prekosutra ako ništa želja da me mine. Int me za drljanje do reke, pecanje i vukljanje koječega ako je ispravan naravno.

Sem toga mene nebi koštalo toliko nego tri puta manje sem atesta to mora jednom da se plati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back