- Poruka
- 237.271
Ne mora da znači. Gradski auto, mnogo ulazaka i izlazaka iz njega i eto.Po sedištu se vidi da ima blizu 400.000km
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora da znači. Gradski auto, mnogo ulazaka i izlazaka iz njega i eto.Po sedištu se vidi da ima blizu 400.000km
Pogotovo ako neko ima preko 100 kila.Ne mora da znači. Gradski auto, mnogo ulazaka i izlazaka iz njega i eto.
onda sam ja pijan koji sam imo u isto vrijeme pezo i vw...Nisam pijan tvrdi su vešanje im je kao golf, sedišta tvrda (hyundai ima mekša)
Dakle to je mit i legenda da su francuzi udobni i mekani. Danas su tvrdi ko i svaki drugi auto koji ima 100+ ks
Jer drugačije pogineš.
I kod mene je vozacko sediste sa strane bilo rasparano malo ali ostala sedista su u dobrom stanju, e sad koliko stvarno presao to samo Bog zna, uglavnom ja nisam nikad vracao kilometrazu ni na jednom autu.Ne mora da znači. Gradski auto, mnogo ulazaka i izlazaka iz njega i eto.
To ako vozi bodljikavo prase. Ako vozi čovek enterijer je kao nov do 250-300km.Ne mora da znači. Gradski auto, mnogo ulazaka i izlazaka iz njega i eto.
Idi provozaj novi c3 pa mi se javi ovde.onda sam ja pijan koji sam imo u isto vrijeme pezo i vw...
Ne znam baš evo uzeo sam klio treće generacije da vozim par dana i hteo dam da dotegnem neku bravu u gepeku tj plastiku. Oćeš ****** treba to torex za to. Nema jedan normalan šraf svi su takvi.Оно по чему је рено бољи јесте мотор 1.5dci и мали бољи материјали и квалитет, као и перформансе возила. Додуше, то све иде уз цену. За фиата је све јефтиније, него за реноа. Рено је опет удобнији.
Mario samo nekritički hvali svoj auto. I brend kom pripada.jbg mario mora da si pijan..ja se bas navozo francuza, premekani su u poredjenu sa svabama..sve od sjedista do vjesanja..
Hvalim svaki auto koji ima pravu servisnu istoriju a to nije nijedan iz uvoza.Mario samo nekritički hvali svoj auto. I brend kom pripada.
Ne bi se baš složio. Narod uzima ono čega ima više i za šta je lakše naći dio. Pa će se zato prije prodati C3 ili 206 nego npr Volvo C30. @mario80 tvoja tvrdoglavost je već dosadna i nevjerovatna. Kakve veze tvrdnja da su koreanska vozila mekša od francuskih ima sa servisnom istorijom. E da. Koliko na ulici ima I20 a koliko fabia, pola, clia, C3, 208? Da li ti to nešto govori?Evo kucaj na PA taj model i ima ih 19 od cega je skoro pola karavana.
U to vreme je svakako francuz bio skuplji za odrzavanje od nemca.
Danas nije tako ali onda jeste bilo ali ti to ne mozes znati s obzirom na godine koje imas.
307 je obicna sklopocija od auta ali je u svoje vreme bio jako lep auto i zato se prodavao. A narod voli lepotu jel tako i pre ce uzeti lepo i atraktivno nego ono sto je bolje.
Imam taj slucaj sad gde kome god ponutim Seat Alteu ne svidja mu se a nema pojma da je to vrhunsko vozilo za normalne pare.
Naveo sam svoje zapažanje da su u c3 tvrđa sedišta nego u mom hyundaiju. Oba imaju tvrdo vešanje kao da ih je nemac pravio. Dosadan si i površan, izvrćeš i uvrćeš moje postove koji je tvoj problem generalno? Sko imaš disleksiju onda ok zanemari moj post.Ne bi se baš složio. Narod uzima ono čega ima više i za šta je lakše naći dio. Pa će se zato prije prodati C3 ili 206 nego npr Volvo C30. @mario80 tvoja tvrdoglavost je već dosadna i nevjerovatna. Kakve veze tvrdnja da su koreanska vozila mekša od francuskih ima sa servisnom istorijom. E da. Koliko na ulici ima I20 a koliko fabia, pola, clia, C3, 208? Da li ti to nešto govori?
Тачно. Клио је сложенији од пунта.Ne znam baš evo uzeo sam klio treće generacije da vozim par dana i hteo dam da dotegnem neku bravu u gepeku tj plastiku. Oćeš ****** treba to torex za to. Nema jedan normalan šraf svi su takvi.