Препоруке за куповину возила

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
За почетнике је сада најбоље да купе фиат пунто II 1.2 бензин 8v или 1.3 multijet.

Поред тога може и клио 1.5dci, 1.2 или 1.4 бензин. Али онај старији клио (друга и трећа генерација). Ови новији су скупи.

За реноа је мало скупље одржавање него за фиата, као и цена, али су ту. Фиат је најјефтинији, али није најгори. Мотори 1.2 8v и 1.3 multijet су се показали као издржљиви и поуздани. Ко раније радио на заставама, данас ради на фиату и цена тих мајстора је повољна.

Пунто II има три мане:

- цркава задње светло;
- цркава city mode код управљача;
- љушти се заштита на фарби (возила прављена у КГ, италијански не).

Управо то. Нећеш стати.

Реално, то је најбоље за данашње почетнике, јер нико више нема снаге да мота волан без серва, да диже прозоре на курблу, да извлачи саух (неки ни не знају шта је то) или да се вози без климе.

Пуно има солидан пртљажник за ауто те величине, има простора за главу, добру прегледност (бољу прегледност од реноа, нарочито позади и позади са стране) и јефтине делове на све стране.

Ne mora da znači. Gradski auto, mnogo ulazaka i izlazaka iz njega i eto.
To ako vozi bodljikavo prase. Ako vozi čovek enterijer je kao nov do 250-300km.

Zašto to kažem pa lepo znam ljude da su kupili određene automobile nove i sa 300kkm su kao novi. Ovi iz uvoza obavezno iscepana ista sedišta isti dezen na 150kkm.

Ovde u inostranstvu nikada nigde nisam video iscepano sedište a automobili imaju 200-300kkm.

Dakle logično je zaključiti da se na placevima uvozi samo i isključivo iz reciklažnih dvorišta tj otpada. Čak ima i automobila bez ključeva jbt znači napuštena vozila kako to carine SVAKA IM ČAST!

Lakše je živeti u bajkama i snovima.

Оно по чему је рено бољи јесте мотор 1.5dci и мали бољи материјали и квалитет, као и перформансе возила. Додуше, то све иде уз цену. За фиата је све јефтиније, него за реноа. Рено је опет удобнији.
Ne znam baš evo uzeo sam klio treće generacije da vozim par dana i hteo dam da dotegnem neku bravu u gepeku tj plastiku. Oćeš ****** treba to torex za to. Nema jedan normalan šraf svi su takvi.

Evo kucaj na PA taj model i ima ih 19 od cega je skoro pola karavana.
U to vreme je svakako francuz bio skuplji za odrzavanje od nemca.
Danas nije tako ali onda jeste bilo ali ti to ne mozes znati s obzirom na godine koje imas.
307 je obicna sklopocija od auta ali je u svoje vreme bio jako lep auto i zato se prodavao. A narod voli lepotu jel tako i pre ce uzeti lepo i atraktivno nego ono sto je bolje.
Imam taj slucaj sad gde kome god ponutim Seat Alteu ne svidja mu se a nema pojma da je to vrhunsko vozilo za normalne pare.
Ne bi se baš složio. Narod uzima ono čega ima više i za šta je lakše naći dio. Pa će se zato prije prodati C3 ili 206 nego npr Volvo C30. @mario80 tvoja tvrdoglavost je već dosadna i nevjerovatna. Kakve veze tvrdnja da su koreanska vozila mekša od francuskih ima sa servisnom istorijom. E da. Koliko na ulici ima I20 a koliko fabia, pola, clia, C3, 208? Da li ti to nešto govori?

Ne bi se baš složio. Narod uzima ono čega ima više i za šta je lakše naći dio. Pa će se zato prije prodati C3 ili 206 nego npr Volvo C30. @mario80 tvoja tvrdoglavost je već dosadna i nevjerovatna. Kakve veze tvrdnja da su koreanska vozila mekša od francuskih ima sa servisnom istorijom. E da. Koliko na ulici ima I20 a koliko fabia, pola, clia, C3, 208? Da li ti to nešto govori?
Naveo sam svoje zapažanje da su u c3 tvrđa sedišta nego u mom hyundaiju. Oba imaju tvrdo vešanje kao da ih je nemac pravio. Dosadan si i površan, izvrćeš i uvrćeš moje postove koji je tvoj problem generalno? Sko imaš disleksiju onda ok zanemari moj post.

@Dule 021 kako ide prodaja sportejdža?

Ovi daju i godinu dana pisane garancije:

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/24909280/kia-sportage

Screenshot_2024-10-03-00-12-24-613-edit_com.infostud.android.pa.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back