determinanta
Ističe se
- Poruka
- 2.953
I ti?Djuletu iz "Van Gogh"-a bih platila u naturi, bilo shta..![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti?Djuletu iz "Van Gogh"-a bih platila u naturi, bilo shta..![]()
![]()
A što ume napraviti fa....ing, SVETSKI, dobru atmosferu da ti se digne...kosa na glavi?!
Aham, bash to! POZA, a moze i da je promeni, shto se mene tiche, nekoliko puta![]()
Ako cemo tako, ja se od ovog TIPA ne bih branila ni u ludilu.. Mmmm..
![]()
Ja bi preporucila Pileci Giros,.... Boss uvek, Denisovu bastu u kojoj jos nisam bila ali videla sam slike![]()
Crnci savesno i u potpunosti, obavljaju.. svoj posao.. Strastveni su, nekako, imaju konkretnije adute..
NISU DZABA NASI STARI IZMISLILI ONO PREKO TARABE JE SLADJE I BOLJE
![]()
Imas pivo za ovo, ako plovis Tisom svrati u Dunav i dodji do Kovina da ga popijemo!!!!!Mozda nisam razumeo najbolje vase price ,
al pored dobre domace rase vama trebaju belosvetski dzilberi
hmm.
![]()
Ne vidim zbog čega je bilo potrebno insistirati na rasi?! To što je nešto oku lepo, ne predstavlja ništa "preko tarabe", a napisati da su oni džilberi (valjda, džiberi?), zaista može neko samo ravan njima. To što mi se neko dopada, ne znači da mislim na udadbu, provod za jednu noć, what ever, već samo na mnooooooooooogo dooooooooobar izgled.pored dobre domace rase vama trebaju belosvetski dzilberi
Ne vidim zbog čega je bilo potrebno insistirati na rasi?! To što je nešto oku lepo, ne predstavlja ništa "preko tarabe", a napisati da su oni džilberi (valjda, džiberi?), zaista može neko samo ravan njima. To što mi se neko dopada, ne znači da mislim na udadbu, provod za jednu noć, what ever, već samo na mnooooooooooogo dooooooooobar izgled.
Eo sad odo' da se udam za crnca!