Stratosphere8
Zainteresovan član
- Poruka
- 189
Kao što sam naslov kaže. Nešto muževno, pristupačno i da dugo traje. Hvala
Volim parfeme poput Tom Ford Black Orchid i Dior Sauvage..

Volim parfeme poput Tom Ford Black Orchid i Dior Sauvage..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paco rabbane one milion najgoriparfem,uzasan,svaki seljomber ga ima zato sto ne znaju za drugo.Issey Miyake Leau Dissey Pour Homme
Amarf Club De Nuit
Sauvage by Dior
Aqua di Gio
Aventus by Creed - Amarf je kao slican njemu
L'homme Ultime by Yves Saint Laurent
CK One by Calvin Klein - ono skoro 30god ima al odlican, imao ga kao klinac u osnovnoj
Escape - isto mator mirise na dinju i njega imao u osnovnoj
Paco Rabanne - Million
Imaju al ok mirise, jbg svaki seljak ima BMW al ne znaci da je los autopaco rabbaneone milion najgoriparfem,uzasan,svaki seljomber ga ima zato sto ne znaju za drugo.
ovo stalo valja
nisam osetio gori parfem od one milion i dior fahrenheitImaju al ok mirise, jbg svaki seljak ima BMW al ne znaci da je los auto
Ima dosta jos dosta parfema
Ultraviot isto Paco Rabanne, mator je i on, jedno 22god+
Davidoff Zino podseca na matore parfeme al dobar i postojan
Eternity Calvin Klein - imas vise varijanti
Chanel Allure Homme Sport
iz devedeseteImaju al ok mirise, jbg svaki seljak ima BMW al ne znaci da je los auto
Ima dosta jos dosta parfema
Ultraviot isto Paco Rabanne, mator je i on, jedno 22god+
Davidoff Zino podseca na matore parfeme al dobar i postojan
Eternity Calvin Klein - imas vise varijanti
Chanel Allure Homme Sport
Meni je ok bio, posle sam ga dao bratunisam osetio gori parfem od one milion i dior fahrenheit
Gde nijesto se tice BMW nije tako
Imao sam i taj i ovaj "novi" Summer, odlican mi je bioiz devedesete
BMW je dobar ukusMeni je ok bio, posle sam ga dao bratu
Gde nije
Imao sam i taj i ovaj "novi" Summer, odlican mi je bio
Al ga svaki seljak skoro voziUltraviolet je lep,kupio jos kad je izasao,posle su svi to imali,mnogo je sintetican
BMW je dobar ukus
bilo je 92 i prvi koji sam ima je bio Drakkar Noir,dan danas ga imam,sinonim za pravog muskarcaMeni je ok bio, posle sam ga dao bratu
Gde nije
Imao sam i taj i ovaj "novi" Summer, odlican mi je bio
Mislim da je on iz 80tih, drugar je imao taj 90tih, dobar i jakbilo je 92 i prvi koji sam ima je bio Drakkar Noir,dan danas ga imam,sinonim za pravog muskarca
voze ga i intelektualci širom svetaAl ga svaki seljak skoro vozi![]()
extra i lepo miriseMislim da je on iz 80tih, drugar je imao taj 90tih, dobar i jak
Napolju, ovde nije bas uvek to slucajvoze ga i intelektualci širom sveta
ipak BMW JE BMW
Jeste ima odlicnih parfemaChanel je Chanel
Probaj zensku verziju Armaf Club de Nuit kazu podseca na Chanel Mademoisellevama je lakosvaki lepo mirise, a neki jos lepse...a neki...
Od "pristupacnih" iako su popularni meni se svidjaju Armani Code parfemi u svim varijantama...Profumo, Absolu, klasicni...
Ne secam se kako mirise...ali znam da sam kao klinka mislila da Mad Max mirise na Dior Farenhajt
Versace Dreamer
Chanel Blue ili Egoist
seticu se jos nekih...![]()
Kouros je odlican i mator, bas mator ima jendo 40god
nije the best,ali je solidan.mada ga ne preferiram.imao ga jednom,jak,beli sapun iz hotelskih soba,metalan.on nije za ove klince
drakkar,trussardi,aramis...klasikaProbaj zensku verziju Armaf Club de Nuit kazu podseca na Chanel Mademoiselle
hocu...mada meni Chanel Madmazel mirise jako lepo...ugodno...ali bezkarakterno...Probaj zensku verziju Armaf Club de Nuit kazu podseca na Chanel Mademoiselle
https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Club-De-Nuit-27655.htmlhocu...mada meni Chanel Madmazel mirise jako lepo...ugodno...ali bezkarakterno...
to je onako za posao...ja sam vec zagazila i u ekscentricne mirise mozda nekima manje ugodne...ali...volim da osetim...a za to mi treba vec nesto...pa jace
![]()
Uopsteno nije za svakog, meni licno je odlican, svako ima drugaciji stil.nije the best,ali je solidan.mada ga ne preferiram.imao ga jednom,jak,beli sapun iz hotelskih soba,metalan.on nije za ove klince
drakkar,trussardi,aramis...klasika