Nikolas 39, u Crnoj Gori imas mnogo lepih mesta. Ako zelis guzvu, izlaske, prodavnice, kafice - onda ti je to Budva. Prednost Budve je sto je nekako " u sredini" pa iz nje mozes obici ostala mesta i plaze, nocni zivot ti je u Budvi najbolji . Ako zelis malo mirniji odmor i veliku pescanu plazu - onda su to Becici i Rafailovici. Rafailovici su ti malo mestasce u produzetku Becica ( maltene isto, na istoj su plazi), a u Rafailovicima ima par restorana sa izvrsnom i jeftinom klopom. Prednost Becica i Rafailovica je sto su mirnija mesta sa velikom peskovitom plazom, a do Budve mozes i peske (kroz tunel), a mozes i onim malim vozicima koji voze do starog grada u Budvi. Boka Kotorska je prelepa (ako ides u C.G idi obavezno do Kotora), ali to je zaliv i nema prave plaze u Kotoru, ali je Kotor prelepi grad. Rose su malo mestasce idealno za odmor i kupanje, ali samo ako ides kolima, u suprotnom ne preporucujem. Herceg Novi i Igalo ako zelis da se non-stop pentras ogromnim stepenicama, a prednost Herceg Novog je sto mozes na jedan dan autobusom otici do Dubrovnika na izlet. U Igalu je plicak kilometarski ( nije za plivanje). Ne znam koje si godiste i sta te zanima, jel ides sa drustvom, devojkom ili porodicom, ali evo ti moje preporuke: Ako ides sa porodicom idi u Petrovac jer je lepo malo mesto idealno za porodican odmor, ako ides sa drustvom ili sa devojkom onda ti je moja preporuka Budva, Becici, Rafailovici zbog blizine svega i zbog prevoza (mislim na autobus) da bi mogao da obidjes i okolna mesta. Ako se odlucis za Budvu iz nje je dobro organizovan prevoz u svim pravcima: obavezno obidji Kotor, Sv. Stefan, Petrovac. Neko je gore napisao da Budva ne moze da se poredi sa Halkidikijem - slazem se u potpunosti u korist Budve

i Crne Gore ( druga prica su neka ostrva). Nadam se da sam barem malo pomogla, ako imas jos neka pitanja - slobodno pitaj....