Preporuka za ineternet provajdera

Nemaš bolji kućni net od Telenor a, meni trci na nekoliko lokacija onaj od 100gb/mesecno i nikada za više od dve godine nisam imao problem...
E pa meni radi vrlo često brzinom dial up, toliko je dobar. Pri tom, živim u Bg a ne u nekom selu na Staroj planini. Reklamirala, smarala, nosila da mere brzinu, uverili se da je jadna i ništa. Sumnjam da je problem u tim njihovim ruterima jer sam uzela i ruter na ug.obabezu, vrvt uvaljuju škart

Screenshot_20200802-163631_Chrome.jpg

Trenutno i ovo je više nego dobro kako zna da bude, a često i puca. Jedino da sam stalno na kablu, a ni to nije odveć stabilno

E da, pošto nisam koristila kablovsku sbb npr 2 meseca (retko gledam tv) oni su je prosto zaključali :D to mi je bio hit!
A što se tiče glupog telenora, kad reklamiraš jer su se obavezali na max brzini, tj 100, oni ti kažu, a pa to je brzina napolju pxaxax. Okej, idem da živim ispod mosta da bih imala brzinu koju PLAĆAM

E pa meni radi vrlo često brzinom dial up, toliko je dobar. Pri tom, živim u Bg a ne u nekom selu na Staroj planini. Reklamirala, smarala, nosila da mere brzinu, uverili se da je jadna i ništa. Sumnjam da je problem u tim njihovim ruterima jer sam uzela i ruter na ug.obabezu, vrvt uvaljuju škart

Sad je nesto veci ping zbog korone i nedelja vece, al za 3300 dindzi ne moz bolje mislim... (supernova kablovska)
A sta dobijaš za to? Čoveče ja kod Mts-a za 4000din, 100/20, mobilni račun, tv i fiksni. Ako dodam 500din mogu i 200/50 al mi ne treba...

Back