Akademsky Zainteresovan član Poruka 114 08.04.2020. u 15:33 - Preporuka za Economic parfem #1 Molim Vas da mi preporučite muški parfem iz porodice Economic koji nije drečav, dakle da je prijatan i da ne guši osobe koje se nalaze u blizini.
Molim Vas da mi preporučite muški parfem iz porodice Economic koji nije drečav, dakle da je prijatan i da ne guši osobe koje se nalaze u blizini.
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.238 08.04.2020. u 15:41 - Preporuka za Economic parfem #2 Akademsky: Molim Vas da mi preporučite muški parfem iz porodice Economic koji nije drečav, dakle da je prijatan i da ne guši osobe koje se nalaze u blizini. Kliknite za proširenje... Takvi iz te "porodice" parfema, koji ne guše... ne postoje
Akademsky: Molim Vas da mi preporučite muški parfem iz porodice Economic koji nije drečav, dakle da je prijatan i da ne guši osobe koje se nalaze u blizini. Kliknite za proširenje... Takvi iz te "porodice" parfema, koji ne guše... ne postoje
Akademsky Zainteresovan član Poruka 114 08.04.2020. u 16:20 - Preporuka za Economic parfem #3 A da guši u manjoj meri?
A Andrej Bolkonski Iskusan Poruka 6.420 08.04.2020. u 18:04 - Preporuka za Economic parfem #4 Manastirka: Takvi iz te "porodice" parfema, koji ne guše... ne postoje Kliknite za proširenje... Postoji parfem za muskarce,koji ne "gusi" devojke,ali ih seksualno nadrazi,pa zele seks u neogranicenoj kolicini.Da li zelis takav parfem.?
Manastirka: Takvi iz te "porodice" parfema, koji ne guše... ne postoje Kliknite za proširenje... Postoji parfem za muskarce,koji ne "gusi" devojke,ali ih seksualno nadrazi,pa zele seks u neogranicenoj kolicini.Da li zelis takav parfem.?
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.238 08.04.2020. u 20:22 - Preporuka za Economic parfem #5 Andrej Bolkonski: Postoji parfem za muskarce,koji ne "gusi" devojke,ali ih seksualno nadrazi,pa zele seks u neogranicenoj kolicini.Da li zelis takav parfem.? Kliknite za proširenje... Podrazumeva se...tako dobar "parfem" je uvek veliki plus kod žena Tema je o smrdljivim Economic parfemima. Jedina dobra stvar, je to što su Economic. Poslednja izmena: 08.04.2020.
Andrej Bolkonski: Postoji parfem za muskarce,koji ne "gusi" devojke,ali ih seksualno nadrazi,pa zele seks u neogranicenoj kolicini.Da li zelis takav parfem.? Kliknite za proširenje... Podrazumeva se...tako dobar "parfem" je uvek veliki plus kod žena Tema je o smrdljivim Economic parfemima. Jedina dobra stvar, je to što su Economic.
Ausername Aktivan član Poruka 1.515 08.04.2020. u 20:29 - Preporuka za Economic parfem #6 vecina parfema gusi, u stvari samo oni najskuplji su podnosljivi. znaci ili zavuci ruku duboko u dzep ili nista ne stavljaj
vecina parfema gusi, u stvari samo oni najskuplji su podnosljivi. znaci ili zavuci ruku duboko u dzep ili nista ne stavljaj