- Poruka
- 4.228
Pomaže Bog,
imate li neki predlog večeras za neku paklenu žurku da se iskačem
pozdrav
pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nemas nesto u KST...Pomaže Bog,
pozdrav
Pomaže Bog,
pozdrav
Zar nemas nesto u KST...
hvala maco našo sam neki trens ja to volim u bašti SC, oćeš sa mnomZar nemas nesto u KST...
Ako hoces dobru zurku,postav i svoju zelju na fejsbuk.Ali da znas,nema beograd. dobre zurke,bez pidzama zurke.Postavi pitanje,gde se odrzava pidzama zurka,a ima ih dosta u beogradu.
Naravno,takve zurke su uglavnom,zatvorenog tipa,jer tu mozes da dozivis fantastican provod.Ali,ako nisi spreman da dozivis i susret sa devojkama koje su pre lepe,ali imaju ispod suknje i penis,
onda se kloni,takvih mesta.
Ako hoces dobru zurku,postav i svoju zelju na fejsbuk.Ali da znas,nema Beograd. dobre zurke,bez pidzama zurke.Postavi pitanje,gde se odrzava pidzama zurka,a ima ih dosta u beogradu.
Naravno,takve zurke su uglavnom,zatvorenog tipa,jer tu mozes da dozivis fantastican provod.Ali,ako nisi spreman da dozivis i susret sa devojkama koje su pre lepe,ali imaju ispod suknje i penis,
onda se kloni,takvih mesta.
hvala maco našo sam neki trens ja to volim u bašti SC, oćeš sa mnom
- - - - - - - - - -
E da nije trens de bi nam bio krajI jel se kaze trens ili trans?
![]()
e a ti dodji pa me kao startuj u 2 ujutro
I imacemo dvoje dece jedno ce se zvati skank a drugo hors,jer jelte volimo sve divlje zivotinjei odplovicemo veselo blazeni i rastereceni od problema obicnih smrtnika...
![]()