Preporučite žurku večeras

Ako hoces dobru zurku,postav i svoju zelju na fejsbuk.Ali da znas,nema beograd. dobre zurke,bez pidzama zurke.Postavi pitanje,gde se odrzava pidzama zurka,a ima ih dosta u beogradu.

Naravno,takve zurke su uglavnom,zatvorenog tipa,jer tu mozes da dozivis fantastican provod.Ali,ako nisi spreman da dozivis i susret sa devojkama koje su pre lepe,ali imaju ispod suknje i penis,

onda se kloni,takvih mesta.

Ako hoces dobru zurku,postav i svoju zelju na fejsbuk.Ali da znas,nema beograd. dobre zurke,bez pidzama zurke.Postavi pitanje,gde se odrzava pidzama zurka,a ima ih dosta u beogradu.

Naravno,takve zurke su uglavnom,zatvorenog tipa,jer tu mozes da dozivis fantastican provod.Ali,ako nisi spreman da dozivis i susret sa devojkama koje su pre lepe,ali imaju ispod suknje i penis,

onda se kloni,takvih mesta
.

:zeek:

...ahh, bezi bre :bljak:

Ako hoces dobru zurku,postav i svoju zelju na fejsbuk.Ali da znas,nema Beograd. dobre zurke,bez pidzama zurke.Postavi pitanje,gde se odrzava pidzama zurka,a ima ih dosta u beogradu.

onda se kloni,takvih mesta.
:hahaha:

- - - - - - - - - -

hvala maco našo sam neki trens ja to volim u bašti SC, oćeš sa mnom

E da nije trens de bi nam bio kraj:zaljubljena:I jel se kaze trens ili trans?:lol:

nemate pojma kako sam sjeban. Budim se svaki dan ujutru u 6 pa idem na posao i vraćem se sa posla oko pola 7 oko devet sam već mrtav umoran i moram da spavam. Već dva meseca ne izlazim nigde, bio sam samo na jednoj žurci i zaspao sam od umora oko 2-3. U ***** sam. Povrh svega, počeo sam da kockam tako da sam non stop preokupiran i iscrpi me to kao kad iscediš limun. Povrh svega alkohol više skoro ne deluje na mene pa sam u slepoj ulici. Sad je subota uveče i mrtav sam umoran i spremam se u krevet. Sranje. Sad sam se setio i cica mace

Back