Nema problema

pa svake nedelje bi trebao da povecavas tezinu i to dosta brzo, a za mesec dana treba da primetis razliku nakon proslog meseca, tako da se dobro forsiraj i dobro jedi

sve najbolje.
Ovo sto sam ti napisao je obicno pumpanje, mozes raditi disciplinu snage + pumpanje, (ponekad piramidu) znaci 14 12 10 8 6 4 3 2 1 a svaki put povecavas 5 kg. I posle toga pumpanje. Takodje moze; disciplina + piramida + pumpanje. I posle toga uochi rezultate

razlika je skoro duplo visa od obichnog forsiranja i pumpanja. Disciplinu radish samo za grudi, mrtvo dizanje, biceps triceps, za ove ostale nema potrebe.
Takodje dodaj cardio trening, to bi bilo super, barem jednom nedeljno, super je osecaj kada si natekao i sve to propumpas, lepse se osecas.
Neki ljudi ne mogu da shvate da je bolje kad si mrsav da radis. Znas zasto ? zato sto kada si mrsav lepse se osecas i srecniji si. I samo treba da nadogradis misicnu masu, i tu misicnu masu sto dogradis na mrsavo telo izgledace vece. Takodje kada dogradis trbusne izgledace ti vece na mrsavo telo nego telo prekrivenom debljinom. Ukoliko si debeo, izdrzljivost ti nije bolja strana, veci deo treninga je u izdrzljivosti, i da dodas misicnu masu moraces na kraju da oslabis tj da skines salo, a retko ko zna da skine salo a da ne utice na misicno tkivo. tj retko ko zna da skine salo a da ne takodje ne oduzme misicnu masu ili kako vec da kazem.
To je aktuelno moguce da oslabis a da ne izgubis misicnu masu, najbrze/najbolje/najzdravija dijeta za mrsavljenje je da za jedan dan oslabis 1 pound (mera za tezinu, 5 pounds = 2,44 kg.. valjda) cak i dok spavas a da ne utice na misicnu masu. Coveka da ne prepoznas za 15 dana, u pitanju je ishrana i vezba. Tako bolna vezba da moras jednom na dan da je uradis a kad je uradis bukvalno ti se gace oznoje. Takodje neki ljudi ne mogu da shvate da je lakse odrzavati nivo mrsavosti nego dostici taj nivo mrsavosti.
Danas sam se raspravljao sa jednom budalom koja kazhe da pasterizacija ne ubija nutricije i minerale ROFL...sa takvim ljudima je najgore pricati, cisto gubljenje vremena.
I ljudi se pitaju zasto pijem ne uzvareno mleko a ne pasterizovano. Pa zasto ? mnogo je zdravije.
Govorim omineralima i nutricijama, zbog jednog razloga a to je ishrana, moras imati ishranu, obrati paznju sta jedes. Ishrana ti utice na sve, ishrana ti je sve, zubi, imunitet, kosti, krv, misici...sve sve. sve ti zavisi od ishrane, gledam moje komsije i ljude kako se danas zale da ih bole grlo, imaju smrkavicu. Umesto da koriste kapi za nos, lekove, inekcije sta vec.. te pare da uloze da kupe dobru hranu, da promene ishranu da pokusaju nesto, jest da dobra hrana kosta ali pazi pogledaj, cips, kola, hamburger, zar to ne kosta ?
Nemam razloga da se brinem kada idem u posetu kod nekog u bolnicu, nemam razloga da se brinem da cu se razboleti posto znam da ce moj imuni sistem sve bakterije odbraniti.
Nijedna droga ili suplement nece izleciti bolest ili prehladu. Ako imas losu celiju u tvom telu, stvar je na dobrim celijama da ih prepoznaju i da ih uniste.
Ili je poenta zdravlja koriscenje suplementa ?
Nutricija je kljuc za zdravlje.
Velika greska je u tome sto ljudi jedu low-fat food (hrana u niskoj masnoci) Mast ti je skoro vaznija od proteina. Ali naravno ne svinjska mast..mast od lososa, mast od zivog govedjeg mesa, mast od bufala itd. Nije ni cudo sto se razbolu. Zato je poenta neke hrane da je jedes zivu, ako je ispeces mast ce ispariti ili izgoreti na visokoj tempereturi. Ne samo mast, cak i proteini. Da jedes cvarke, slanine itd i dalje ces biti bolestan , to nije to. Takodje i danashnja ulja, ulje od suncokreta je pravi sh**t, najbolje ulje ti je kokosovo, i olive.
Jedna prednost u kokosovom ulju je, da kad ga namazes koza ti se jako brzo regenerise, kad kazem jako brzo mislim JAKO BRZO. Naravno nije dovoljno da uzmes i jednom namazes, prava ishrana + kokosovo ulje + jedno 2 meseca konstantne ishrane i mazanja. Bices iznenadjen sta priroda moze. Jedno je sigurno, na telu/licu neces imati bubuljice, to je dobar znak. Mozes takodje mazati kosu.
Razumem da neki ljudi imaju problema sa finansijama sto se tice ishrane ali uz ustedu mogu barem minimalu od dobre ishrane sebi da priuste.
Zdravlje & Snaga
Boris