Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
ljudi moji, ne znam koji bih avatar koristio. daj preporučite neki. ali dajte sliku, nemojte mi pisati tekst. poyy
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to ono poyy ko onaj grof Drakula ,pardon Vojvoda ?ljudi moji, ne znam koji bih avatar koristio. daj preporučite neki. ali dajte sliku, nemojte mi pisati tekst. poyy
ne znam, ja sam to video negde na netu. ne mogu se setiti koji meme. i onda samo pokupioJel to ono poyy ko onaj grof Drakula ,pardon Vojvoda ?
Ima jedan nov forumas fura to stalnone znam, ja sam to video negde na netu. ne mogu se setiti koji meme. i onda samo pokupio![]()
rekoh da mi date slikuuuu neku. ne reči.Ima jedan nov forumas fura to stalnoeto mozda i ideja za Avatar bude nesto na tu foru.
Ah jbg ,net mi je trenutno na aparatima ,jedva i forum otvara nekakorekoh da mi date slikuuuu neku. ne reči.![]()
Opet??? Šta radiš sa tim avatarima, čoveče? Stalno ti treba nov...ljudi moji, ne znam koji bih avatar koristio. daj preporučite neki. ali dajte sliku, nemojte mi pisati tekst. poyy
AGAIN???ljudi moji, ne znam koji bih avatar koristio. daj preporučite neki. ali dajte sliku, nemojte mi pisati tekst. poyy
Naravno. Takav mi je sklop ličnosti, volim promene, nikad ustaljenost.Opet??? Šta radiš sa tim avatarima, čoveče? Stalno ti treba nov...
Uozbilji se malo. Nisi iskoristio ni one koje smo ti predlagali već.![]()
Zlico. daj avatar nemoj si, ne znam ni sam šta.AGAIN???
E pa dobićeš i reči ...
Vidi cepidlake .On bi samo sličice ..
Nema..
idemooo, prvi korak je napravljen.
ODLIČNO!idemooo, prvi korak je napravljen.
ajmo sada drugii![]()
čiča glišaODLIČNO!
Baš je cool avatar kao da sam ga ja našla...
Neponovljivi i besmrtan.čiča gliša
ako ti tako kažeš, onda je tako e jer sve što je tako u leptire, tako je u svetu. A šta je bilo pitanje?Neponovljivi i besmrtan.
još jedan + za ovo , a dokle će da traje, e to samo Gliša zna)))
najbolji avatari od ponudjenih
Ja sam ti vrlo nepredvidiva osoba. Takav mi je mentalni sklop. Nešto mi se jako dopada i uzmem, a onda posle sat vremena me smori. Tako, recimo, preuzmem igru od 15GB i toliko sam spreman da je igram, posle sat vremena odlučim da neću i obrišemKad ga pre promeni.