Preporučite knjigu

extra knjiga cita se za 30min a mozda i manje a zamislite vrlo poucna ;-) devojke poklonite ovu knjigu svojim jacim polovinama ili im bar dajte da je procitaju jer se vrlo mala i lagana za citanje ;-)
ZASTO ZENE NE UMEJU DA TUMACE MAPE i nece da prestanu da pricaju - Barbara i Alan Piz

Ako sam dobro pratila,niko nije preporucio knjigu -ASTEK- Geri Dzenings. Meni se jako dopala. Sad stvarno znam sta se misli kad se kaze da se neko ponasa "kao indijanac". Takodje, svidela mi se i knjiga Vuka Draskovica- Ruski konzul. Pretpostavljam da ste skoro svi vec procitali Prokletu avliju,ali moram i nju da svrstam u one knjige koje bih preporucila.

Vladimir Korf:
Ako sam dobro pratila,niko nije preporucio knjigu -ASTEK- Geri Dzenings. Meni se jako dopala. Sad stvarno znam sta se misli kad se kaze da se neko ponasa "kao indijanac". Takodje, svidela mi se i knjiga Vuka Draskovica- Ruski konzul. Pretpostavljam da ste skoro svi vec procitali Prokletu avliju,ali moram i nju da svrstam u one knjige koje bih preporucila.

Sve, sve, ali nadimak...

-Majstor i Margarita
-Mali Princ
-Tihi Don
-Cekajuci Godoa
-Gospodar Prstenova
-Autostoperski vodic kroz Galaksiju
-Parfem
-Pisma Mileni
-Dune
-Jadi mladog Vertera
-Umetnost dokolice
-Smrt u Veneciji
-Ono sve sto znas o meni

Sta god odaberes od ovoga nema greske..

Kniga moze biti zanimljiva vise ili manje ali ni jedna knjiga ne moze biti smor..to je obicno tako kada se cita nesto sto se ne razume ili nije iz domena interesovanja..ima knjiga koje treba procitati dva puta i to u razlicitim zivotnim dobima

Sanjitza:
Cekajuci Godoa je najgluplja knjiga. Inace, preporucujem "Umes li da cuvas tajnu", "Boze da li si tu, ja sam, Margaret", "Hari Poter" naravno...
meni je ~Bozhe da li si tu...~ bash shit knjiga...:? a umesh li da chuvash tajnu je suuuper xD obozhavam je...i od Dan Brown-a mi je dobra Andjeli i Demoni,mnogo bolja od Da Vinchijevog koda...

meni se neki krimicj chita...shta je dobro? da chujem =)

Back