Prporučujem ukidanje ove teme...
ili spajanje sa gledali, ocenili...
i onako se svodi na isto..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prporučujem ukidanje ove teme...
Svodi se na isto, ali u principu, ima razlike. Ne znam, neka je još malo, dok ne odlučim.

Baš slučajno odgledah film 'El Maquinista' sa Kristijanom Bejlom u glavnoj ulozi... nisam čuo za film pre nego što sam ga odlgedao, ali me je prijatno iznenadio... Odličan spoj komercijalnog i umetničkog... Govori o nošenju sa krivicom na veoma originalan način, prepun simbolike, koja se doduše na kraju veoma očigledno objašnjava, ali... u svakom slučaju toplo ga preporučujem
Steta sto je malo ljudi culo za njega...
Veoma poznat film. Malo je onih koji ga nisu gledali.Zbog cega najbolji......??? Zbog oniih glupih i krajnje nerealnih kompjuterskih efekata?Za Crank potpisujem, odlicna akcija sa puno dinamike. Pretpostavljam da je i Crank 2 dobar, iako ga nisam gledao..
Crank 2 je lepo odradjen, to mogu odmah da ti kazem.. Samo je kraj strasno glup..

Svodi se na isto, ali u principu, ima razlike. Ne znam, neka je još malo, dok ne odlučim.
ево препоручујем филм ''поноћни каубој''
ако нисте, обавезно одгледајте.
не зна се ко је бољи
дастин хофман у улози инвалидног клошара
или џон војт као благо ретардирани каубој...

.Ovaj film govori o transseksualnoj tinejdzerki,koja dolazi u jedan mali gradic,pretvartajuci se da je musko.Tu se zaljubljuje u jednu lokalnu lepoticu i tada pocinju svi njeni problemi.Kad njeni(njegovi) "ortaci",otkriju njen(njegov) identitet,dolazi do brutalnog i uznemirujuceg raspleta.Inace,film je snimljen prema istinitoj prici i ne moze vas ostiviti ravnodusnim.Mene je,iskreno,rasplakao na kraju
Predlog
Ovo bi mogla da bude tema gde se preporucuju stariji filmovi,recimo stari min 3 godina,a tema Gledali... Obrazložili... Ocenili... da bude rezervisana za novije filmove ...

To mi se sviđa
Ali, ko li će to da poštuje![]()
Ocena:8/10