Preporuci film

i u Fracture...
pa nije neki maco..fatal za zenska srca
ali definitivno ima ono "nesto"
neki skriveni seksipil...
nisu u pitanju ni uloge
ja ga posmatram kroz pokret..koji je njegov a ne gluma
jer se ponavlja iz filma u film...

E kad smo već kod Rajana,nije loš onaj film...kako se zvaše....
Mislim da su ga preveli kao "Vernik".On je u tom filmu Jevrejin...
Nije ništa posebno,ali iako u početku pomalo smara,na kraju ispadne dobra priča....

Nemam reci,fantastican film!!!!!!
http://www.imdb.com/title/tt0426931/
MV5BNzkyNDQyMDkyN15BMl5BanBnXkFtZTYwNDkyODc4._V1._SX485_SY322_.jpg

Ooooo...Jonathan Rhys Meyers...Ja sam ga kao ,prvi put gledala u "Bend it like Becam":D,i mislila sam da eto jos jednog lepog ali neupecatljivog glumca..Al onda sam ga gledala u jos nekom filmu,pa najzad u "Velvet goldmine"-u i tu mi se bas svideo....Sad trazim film "B monkey",davno sam ga gledala na tv-u,i on glumi,ali neuspesno...:( Ok je glumac.

Ooooo...Jonathan Rhys Meyers...Ja sam ga kao ,prvi put gledala u "Bend it like Becam":D,i mislila sam da eto jos jednog lepog ali neupecatljivog glumca..Al onda sam ga gledala u jos nekom filmu,pa najzad u "Velvet goldmine"-u i tu mi se bas svideo....Sad trazim film "B monkey",davno sam ga gledala na tv-u,i on glumi,ali neuspesno...:( Ok je glumac.
Ovo mi je prvi film sa njim,koji gledam,posle serije The Tudors.A serija je WOW!!!Njegova gluma u seriji-fantasticna!! http://www.imdb.com/title/tt0758790/ Sad moram jos neki film da nadjem :lol:

Gledala.Ne volim Woody Allen-a al ovo mi nekako ne lici na njega..Mada ima svoje momente:).
U Tudors-ima je genijalan..Al najbolji mi je u "Velvet Goldmine"-u.Svidja mi se kako peva.A tu dobijes i da vidis kako se ljubi sa Ewan McGregor-om:))))....

Ne volim filmove Vudija Alena i uglavnom ih izbegavam (citaj ne gledam) ali ako je toliko dobar skidam i Match Point i August Rush pa javljam utiske..

Stvar ukusa,mada slazem se sa gargamelom.Ovo uopste nije tipican Vudijev film.Nekako je mracan,surov.Malo je sporija radnja ali je prica po meni odlicna.I za razliku od vecine ostalih radnja filma se desava u Londonu.

Bolestan,u neku ruku...Mada ne razumam ono za radnju u Londonu...Ako mislis za Woody Allen-a,ima on jos jedan film sa radnjom u Londonu, i isto glumi njegova nova muza Scarlett Johansson-"Scoop".
A posto sam pomenula Ewan-a,da preporucim jedan njegov film-"Big fish".
Odgledah ga pre jedno 2 godine i odusevio me.Film je bajkovit,pun fantazije,nerealan...u dobrom smislu,naravno.I ta vecita borba racionalnog i maste...Bas mi se dopao.Ko voli-nek izvoli:)

Bolestan,u neku ruku...Mada ne razumam ono za radnju u Londonu...Ako mislis za Woody Allen-a,ima on jos jedan film sa radnjom u Londonu, i isto glumi njegova nova muza Scarlett Johansson-"Scoop".
A posto sam pomenula Ewan-a,da preporucim jedan njegov film-"Big fish".
Odgledah ga pre jedno 2 godine i odusevio me.Film je bajkovit,pun fantazije,nerealan...u dobrom smislu,naravno.I ta vecita borba racionalnog i maste...Bas mi se dopao.Ko voli-nek izvoli:)

Ma kad pomislim na njegove filmove to me odmah asocira na Njujork pa sam zato to rekao.Nisam gledao Scoop,cuo sam da je los.
Njegovi stariji filmovi su najbolji mada pogledacu ovaj sad sto je izasao Vicky Cristina Barselona,eto jos jedan Vudijev film van Njujorka:)

"Scoop" ti je ako stvarno nemas nista pametnije da pogledas.Ne volim nesto Scarllet ali uspeo je da od nje napravi njegovog zenskog klona.Cak isto prica ko on..Svaka njoj cast za to ali dvoje takvih u istom filmu....Jer naravno da i on glumi:D.
E i ja bih Vicky Christina Barcelona ali ne mogu da ga nadjem da bih ga skinula:(

"Scoop" ti je ako stvarno nemas nista pametnije da pogledas.Ne volim nesto Scarllet ali uspeo je da od nje napravi njegovog zenskog klona.Cak isto prica ko on..Svaka njoj cast za to ali dvoje takvih u istom filmu....Jer naravno da i on glumi:D.
E i ja bih Vicky Christina Barcelona ali ne mogu da ga nadjem da bih ga skinula:(

Imam a cim vidim da i tebi nije nesto ne vjerujem da cu ga uopste gledati.

August Rush cu pogledati cim ovjerim neke koje sam sad skinuo.

Gargamela asocirala si me na jedan film kad si rekla da je Mach Point bolestan a to je Profesorka Klavira..Bolestan jeste ali mi se jako dopao..Ako ti treba objasnjenje zasto mogu na p.p. jer ne bih ovde da otkrivam o cemu se radi ako neko nije gledao..

Meni se uglavnom svidja bolesno:).Evo jos jedne preporuke,ovog puta si ti mene asocirala Giovanna:)
Notes on a scandal.Pored naslova nemam nista da dodam sem da su Judi Dench i Cate Blanchett fenomenalne al to nije nista novo...A ni ovaj film,ako ste ga odgledali.Ako niste...zna se:)

Back