Preporuci film

odličan i poučan film

250px-Seraphim_falls.jpg

Meni je Death proof odličan film. Zabavan. Sećam se da sam jedne Nove godine došao sa sedeljke nacirkan i uvatio film na tv-u. Uz čips odlično vozi film, cerekao sam se na sav glas. I sam Tarantino je to proglasio za njegov najgori film, ali mislim da on malo pati od američke logike - da ako nešto nije dobro prošlo na blagajnama, da nije box office hit, da je loše...

Meni je Death proof odličan film. Zabavan. Sećam se da sam jedne Nove godine došao sa sedeljke nacirkan i uvatio film na tv-u. Uz čips odlično vozi film, cerekao sam se na sav glas. I sam Tarantino je to proglasio za njegov najgori film, ali mislim da on malo pati od američke logike - da ako nešto nije dobro prošlo na blagajnama, da nije box office hit, da je loše...
film je odlican sam po sebi ali je u poredjenju s ostalim Tarantinovim u ono vreme bio realno slabiji

Smeće od filma sa krindž krajem.

Joj sto sam gledao film, za Balkan dusu dao , majka narkomanka uvali sinu dug i dilere koji hoce da naplate, i on im radi kao prevodilac za nabavku droge , vozi ih , ima audiciju kasnije, a svi opiceni na balkanski nacin...totalno neuredni i u haosu..

Luda kuca ali bez ludaka...nego svi opicheni..
A svi te ubedjuju u lazi i neboloze a ti i jos par po strani jedini normalni ,, ali nedaju ti izrodi totalno...

Jutros pogledah ovaj domaći film. Što se mene tiče običan prosek, ali se možda nekom i svidi.

Priča je o tri već omatorila beogradska kvazimangupa koji i dalje banče, piju, drogiraju se sa svojim isto tako omatorilim devojkama. Prikazan je njihov isprazan život iako je jedan od njih došao iz Amerike, gde je zaradio za pristojan život tamo, da ženi onu koju je upoznao pre odlaska.

I da, ako hoćete da gledate, morate da se logujete verovatno zato što se glumici Nadi Šargin u jednoj sceni možda nekoliko sekundi vidi cica-maca i zbog uslovno rečeno divljeg seksa

Back