Preporuci film

"Sound of freedom", филм Мел Гибсона. Филм реалан шта се данас дешава у свету над децом и како их сексуално искоришћавају педофили.

У мору филма о егзорцизму, који су већим делом copy paste варијанте овај филм је, бар по мом мишљењу, донео нешто другачији поглед на целу ову причу. Мислим искрено да је ово можда и најреалнији приказ сусрета са злим силама од свих које сам одгледао.
Ерик Бана је показао да је више него дорастао већим улогама и да је сјајан глумац.

У мору филма о егзорцизму, који су већим делом copy paste варијанте овај филм је, бар по мом мишљењу, донео нешто другачији поглед на целу ову причу. Мислим искрено да је ово можда и најреалнији приказ сусрета са злим силама од свих које сам одгледао.
Ерик Бана је показао да је више него дорастао већим улогама и да је сјајан глумац.
Nisam gledao. Deluje zanimljiv

https://www.imdb.com/title/tt2244877/

Halimin put

meni je ovo najbolji antiratni film nema veze ko ga je pravijo nije pateticno propagandno njesra ja bi ovo pustao svuda u nase tri republike da vidimo kakvu nesrecu jedni drugima pravimo nizasta da se samo po veri razlikujemo hrvat promeni u pravoslavca eto ga srbin srpkinja u islam eto je muslimanka sve isto a podeljeni ali kad cemo se opametiti rane su toliko duboke i samo se ide u naplatu duga kada se pojavi prilika

MV5BNzkxODk0NjEtYjc4Mi00ZDI0LTgyYjEtYzc1NDkxY2YzYTgyXkEyXkFqcGdeQXVyNzkwMjQ5NzM@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Back