aleksazr
Domaćin
- Poruka
- 3.375
Neko ga je ovde preporučio, ali sad ne mogu da ga nađem više... pa postavljam opet 
The Next Three Days (2010)

The Next Three Days (2010)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
The lost city of Z je jedno veliko sranje!!!!
Gledao sam pajtonovce, tj dva filma Life of Brian i Holy grail, samo nisam prepoznao , tek sad provljajujem.
kakav je meaning of life?
kakav je meaning of life?
za pohvalu je sto je decko uopste pogledao komediju iz 88' i nije se smorio, stavise dao visoku ocenu
od Monti Pajtona sam gledala samo Life of Brian i odusevila se, ove druge necu da gledam dok ne nadjem snimak pristojnog kvaliteta![]()
Ko bi rekao da ti gledaš ovakve filmove?!!!Chips (2017) amer
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0493405/
Lagana komedija sa dosta moto-jurnjave. Ima par scena koje su baš mogli i da izostave ali sve u svemu dobro za odmor i zabavu.
![]()
![]()
Nakon sto joj muz bude ubijen (nazalost pod nesrecnim okolnostima) Edna ostaje sama sa dvoje male dece, potpuno izgubljena jer sem sto je brinula o njima, nikad u zivotu nista drugo nije radila. U pitanju su 30te godine proslog veka, kada je vladala velika kriza i besparica i ona je sada primorana da se kako god zna i ume snadje, a kao slag na tortu naknadno saznaje da je njen muz bio u dugovima koje ona mora sto pre da vrati. Vrlo je teska prica, ali po meni vredna svakog minuta, pogotovo uzimajuci u obzir koliko je sjajna glumacka postava, na celu sa Sally Field koja je dobila Oskara za tu ulogu, sasvim zasluzeno. 9/10