Preporuci film

Nightcrawler

iznenadjujuce zanimljiv film u kom je glavni lik negativac,

i gde su ostali likovi deset puta negativniji od njega

Sa koji se rodjace planete pao? :D
onaj od malopre sto je isti film preporucio mislim da je pao sa marsa a ti? :D
boze budala, kako vam taj film moze biti imalo dobar hbt! Idealan film za gubljenje vremena :)

Sa koji se rodjace planete pao? :D
onaj od malopre sto je isti film preporucio mislim da je pao sa marsa a ti? :D
boze budala, kako vam taj film moze biti imalo dobar hbt! Idealan film za gubljenje vremena :)

Evo da se ja malo umiješam...ranije si pohvalio Budapest Hotel...meni je taj film potpuno sranje, blještavilo, sa predvidljivom pričom, lošim smislom za humor i isfuranim kvazi čudnim izborom muzike. Hajde možda sam malo pretjerao, ali kada bih mu davao ocjenu to bi bilo oko 6 od 10. Prosto ja ne mogu da se poistovijetim sa sa nečim što nije maksimalno realno ili maksimalno bajkovito (kao neki SF npr.). Las Vegas kod mene ne prolazi......

A ovo sam ti ispričao da bih rekao da je i meni Nightcrawler odličan film, neobičan ,inovativan, realan i dobro odglumljen. Mogao sam da osjetim jezu u vratu od karaktera glavnog lika i to je za mene sasvim dovoljno... e sada mene interesuje šta je po tebi loše u tom filmu?

Neki ljudi ne razumeju da je ovo tema preporuči film.
Nekom se svidi film iz ovog ili onog razloga i ovde ga preporuči.
Ti lepo odeš na IMDB pogledaš opis, pogledaš koji su slični filmovi... i na osnovu toga odgledaš ili ne, po svom ukusu.
Ali, neeee, neko mora da komentariše, skoro uvek negativno, tuđ ukus. Takvi onda završe na ignore. Aj stavite i mene na ignore.

Britanski, drama. Still Life (2013) Spor film, odlična muzika, preporučujem.
Still-Life.jpg

Poražila filmove istog reditelja i pogledala još Bel Ami (2012). Nije loš (odlična kostimografija, pristojan izbor glumaca, glavni glumac mi doduše išao na živce), priča predvidljiva ali ko voli...
MV5BMTY4NzI0MDgxOF5BMl5BanBnXkFtZTcwODU4MDE2Nw@@._V1_SX640_SY720_.jpg

Poslednja izmena:
Neki ljudi ne razumeju da je ovo tema preporuči film.
Nekom se svidi film iz ovog ili onog razloga i ovde ga preporuči.
Ti lepo odeš na IMDB pogledaš opis, pogledaš koji su slični filmovi... i na osnovu toga odgledaš ili ne, po svom ukusu.
Ali, neeee, neko mora da komentariše, skoro uvek negativno, tuđ ukus. Takvi onda završe na ignore. Aj stavite i mene na ignore.

Ne mlati.
Nekog zanima tematika.
Uglavnom radije pogledam film coveka koji zna sta prica iako ne zna da napravi film, od onoga koji zna da napravi film ali ne zna sta prica.
Prava je retkost videti film koji ispunjava oba kriterijuma.
Uglavnom su to filmovi koji ne ispunjavaju ni jedan od ova dva kriterijuma.

Back