Preporuci film

Hej, drustvo, pocinje sada za 5 min na Tv Prva film Intimne stvari iliti na english Little Children kako su oni preveli. Ima lepu ocenu na IMDB-u, pa ko zeli neka pogleda. Deluje mi kao neki triler, misterija, drama.

Gledala sam, drama/romansa, već mnogo puta ižvakan scenario, žali bože protraćenih 2 sata i kusur. :mrgreen:

Pridružujem se gore navedenim preporukama za The Best Offer - http://www.imdb.com/title/tt1924396/?ref_=fn_al_tt_2 . :ok:

Руска драма/трилер, мада немојте очекивати јурњаву за убицом као што смо навикли по америчким филмовима. Решиће се, али не онако како се очекивало. Од мене препорука.
Ћерка (2012)
1tbxqs470jc9.jpg

Ako je neko u romantičnom raspoloženju
MV5BMjAzMTQ1NTI5NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjQzMzMzMQ@@._V1_SY317_CR4,0,214,317_AL_.jpg

Ili Dizni...simpatičan film o Pamelinim mukama sa Diznijem. :lol:
MV5BMTc0MTQ3NzE4Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMzA4NDM5OQ@@._V1_SX214_AL_.jpg

Ovo mi je takođe super bilo, obožavam animirane filmove. Samo za one koji vole filozofiju.
MV5BMjExMzA0MTUxOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDk3MjMyMQ@@._V1_SY317_CR4,0,214,317_AL_.jpg

Par japanskih za kraj
MV5BMTI2MTM4NjI4OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTE5MzMzMQ@@._V1_SY317_CR6,0,214,317_AL_.jpg

MV5BMTI4MDIyNzQyNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNDcyNTk2MQ@@._V1_SY317_CR3,0,214,317_AL_.jpg

Poslednja izmena:
Gledala sam, drama/romansa, već mnogo puta ižvakan scenario, žali bože protraćenih 2 sata i kusur. :mrgreen:

Pridružujem se gore navedenim preporukama za The Best Offer - http://www.imdb.com/title/tt1924396/?ref_=fn_al_tt_2 . :ok:
Znači,
film u kome pedofil odseče sebi đoku da bi se izlečio je ižvakan scenario... plus malo savremena madam bovari ili šta već....
a onaj u kome nekog očigledno prevare na polovini filma i to nam obrazlože u naredni sat i nešto je za preporuku... ok....

Poslednja izmena:
Da ponovim
stillwalkingblurayart.jpg

Neki će reći da je u pitanju moderni Ozu, Tokyo Story... a drugi koji više znaju da je krenulo od Make Way for Tomorrow

Ja ne znam i priznajem da ne znam...

Ali jedno znam, preporucio si briljantan film!
Porodicna dram bez "dramljenja", bez lupanja, bilo da se o casama ili "sakom o stol" radi, sto se tako cesto moze vidjeti u americkim filmovima ovog tipa.
Tek povremeno blago povisen ton - ali i to nekako smireno - na kulturan, civilizovan nacin.
Sto ne znaci da bijesa (i ozlojedjenosti) nema - ima, itekako! Uglavnom proizilazi iz teske tragedije koja je ovu porodicu zadesila.
No, bez obzira na nesuglasice, cini mi se da je ovakva slika, u stvari, prava slika (i istina) kada je vecina porodica u pitanju - undramatic real lives of all families anywhere...

Njezna prica...jedan lijep omaz Ozu-u (a Tokyo Story je storija za sebe). :)
And what a story it is!
Mozda je neko ovdje i isprica...

Hvala, Thumb (jos jednom)!

Poslednja izmena:
Ja ne znam i priznajem da ne znam...

Ali jedno znam, preporucio si briljantan film!
Porodicna dram bez "dramljenja", bez lupanja, bilo da se o casama ili "sakom o stol" radi, sto se tako cesto moze vidjeti u americkim filmovima ovog tipa.
Tek povremeno blago povisen ton - ali i to nekako smireno - na kuturan, civilizovan nacin.
Sto ne znaci da bijesa (i ozlojedjenosti) nema - ima, itekako! Uglavnom proizilazi iz teske tragedije koja je ovu porodicu zadesila.
No, bez obzira na nesuglasice, cini mi se da je ovakva slika, u stvari, prava slika (i istina) kada je vecina porodica u pitanju - undramatic real lives of all families anywhere...

Njezna prica...jedan lijep omaz Ozu-u (a Tokyo Story je storija za sebe). :)
And what a story it is!
Mozda je neko ovdje i isprica...

Hvala, Thumb (jos jednom)!
;)
Ovaj japanac isto razbija Woman in the Dunes (1964)

Back