Preporuci film

ima li ko da preporuci kakav film sniman na kojekakvim egzoticnim lokacijama...palme, plaze, zelenilo, planincuge, netaknuta priroda i tako to... neki bajkoviti svjetovi, kao avatar (ne mislim bajkoviti film, necu alisu u zemlji cuda) ... mogu i dokumentarci...
odgledah prvu epizodu Planet eartha(tv show) i mnogo je dobra...
a moja preporuka je i Herzogov dokumentarac Encounters at the end of the world

Evo ti netaknuta priroda i netaknuti ljudi :D bas bolesno :mrgreen:
Van Diemen's Land

dj1.jpg

Divan,bajkovit film,o kome necu reci mnogo jer sam sigurna da ga je vecina vec gledala....Muskarci kao sto je Don Juan DeMarco nazalost ne postoje,ali je lep osecaj provesti tih sat i po vremena ( koliko traje film ) zavaravajuci se da nije tako :)
Johnny Depp i Marlon su savrseni bili,a i Faye je predivna....
10/10

ima li ko da preporuci kakav film sniman na kojekakvim egzoticnim lokacijama...palme, plaze, zelenilo, planincuge, netaknuta priroda i tako to... neki bajkoviti svjetovi, kao avatar (ne mislim bajkoviti film, necu alisu u zemlji cuda) ... mogu i dokumentarci...
odgledah prvu epizodu Planet eartha(tv show) i mnogo je dobra...
a moja preporuka je i Herzogov dokumentarac Encounters at the end of the world

Cast Away sa Henksom

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)
Ukratko,mnogo lošiji od prva 3 nastavka ovog sada već serijala,ono što me još više smara da će vjerovatno izlaziti još,sve se svelo na brutalni biznis!

... da li je neko gledao ovaj film?... da li ce biti na repertoaru nekog bioskopa ?... ili ono, mora da se saceka fest...

Citao sam razno-razne komentare , ali uglavnom svi kritikuju film. Muzika me je impresionirala , samo zbog muzike bih odgledao film.

Nego ... evo i moj doprinos temi , sinoc odgledah "Kung Fu Panda 2". Humor , animacija su me impresionirali , isto kao i u prvom delu. Ko je raspolozen za lepu komedju , ovo je svakako preporuka za vas :

http://4.***************/-e2mXGJ-Ipd8/Tdu6hPnU9eI/AAAAAAAACGQ/K4gO4LsRxYI/s1600/po-3-Kung-Fu-Panda-Wallpaper.jpg

Back