Preporuci film

this_is_england1.jpg

O decaku koji tamo neke davne '83 upada u drustvo skinheda u koje posle dolazi Combo sa svojim rasistickim idejama. Tu se oni odvajaju. Jedna grupa ostaje sa Woody-jem, ostali se priklone Combu, i dalje tece prica...

St. Trinian`s
sttrinian.th.jpg
[/URL][/IMG]
Stwarno zanimljiv film,iako na prvi pogled nije privlacan.Radi se o devojci koju otac odvodi u skolu (internat) za devojcice,dame......a ono...:eek: Sve samo divljakuse,jedina je ona normalna......Sa apetitom preporucujem svima da odgledaju ovaj film.....;)

Poslednja izmena:
St. Trinian`s
sttrinian.th.jpg
[/URL][/IMG]
Stwarno zanimljiv film,iako na prvi pogled nije privlacan.Radi se o devojci koju otac odvodi u skolu (internat) za devojcice,dame......a ono...:eek: Sve samo divljakuse,jedina je ona normalna......Sa apetitom preporucujem svima da odgledaju ovaj film.....;)

ti ozbiljno?

ja mislim da je to ubedljivo najgluplji film ikada snimljen.
ok, mozda ne najgluplji ali je u top 10.

ti ozbiljno?

ja mislim da je to ubedljivo najgluplji film ikada snimljen.
ok, mozda ne najgluplji ali je u top 10.

Pa ne znam,misljenja su razlicita,ali meni se STVARNO dopao.......bas je zanimljiv......a i glavni likovi nisu decko i devojka koji se vole ali ne mogu da budu zajedno jer ih sprecavaju zlikovci,bla,bla,bla......ne.....ovde se radi o prijateljstvu,sloznosti,i opstanku u razlicitim drustvima....:super:

los-abrazos-rotos.jpg
http://www.imdb.com/title/tt0913425/

Ko voli Almodovara i Penelope,uzivace.Postoji scena gde Magdalena(Penelope Cruz),vodi ljubav sa matorcem,ali su potpuno prekriveni,vi mozete samo da naslutite...Sledeceg trenutka odlazi u kupatilo i povraca,sva zgrozena,i izgleda jezivo,stavlja malo sminke i vraca se u sobu,fenomenalnog izgleda,zatice ga "mrtvog",odmahuje glavom i pali cigaru."Mrtvac" ustaje i onako ogavan,zguzvan i jeziv pocinje da je ljubi....Mislim da ce svako zapamtiti ovaj deo filma.

Напад на полицијску станицу број 13
(Assault on Precinct 13)

Овај филм сам гледао још као клинац на државној телевизији и веома ми се допао.
Ето, толико о том филму.

Benjamin Button -obavezno pogledajte na mene je ovaj film ostavio dobar utisak-drama
Hotel for Dogs-porodicna komedija
Marley and me-komedija
Chestnut Hero Of Central Park-film iz 2006 ali je extra
Fried up-komedija
Sex Drive Unrated-komedija za tinejdzere
18 Year Old Virgin-komedija

Back