Mazuljica
Zainteresovan član
- Poruka
- 210
Beleznica, divna prica!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veruj mi da ima i zena koje povracaju na to.Svaki muskarac koji drzi do sebe obicno povraca na zenske limunadice ali ako se ona umota u nama zanimljiv zaplet(kao sto je recimo putovanje kroz vreme) onda je film i vise nego gledljiv za musku populaciju ...far cry od vremena kada sam bio primoran da gledam moju "Veliku mrsnu pravoslavnu svadbu" ...
Veruj mi da ima i zena koje povracaju na to.
Da sam musko i ja bih s' njomIma vas par ...hvala bogu ...zato sam i izlazio sa jednom koja mi je preporucila ovaj film ...
![]()
![]()

Preporuka nekih animiranih filmova mi treba ???..(a da nisu bas ono za djecu,nego da ih i odrasla osoba moze pogledat)
Odgledala sam.Bas je dobar!HvalaIma vas par ...hvala bogu ...zato sam i izlazio sa jednom koja mi je preporucila ovaj film ...
![]()
![]()

Odgledala sam.Bas je dobar!Hvala![]()

Ip man,
Scent of a woman
Apocalipto,
Panov lavirint
Vestacka inteligencija

Revolver
![]()
Dobar za trening mozdanih vijuga![]()
preporucujem svima Operaciju Valkira sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi,svima koji vole istorijske filmove ovo ce biti prava poslastica![]()
preporucujem svima Operaciju Valkira sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi,svima koji vole istorijske filmove ovo ce biti prava poslastica![]()