Redmond
Elita
- Poruka
- 18.243
L'inconnu du lac
dva geja ulaze u vezu, a jedan od njih je ubica, hm deluje intrigantno,
hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
L'inconnu du lac
L'inconnu du lac
Да ли је неко до сад препоручио филм "Нељубав" од Андреја Звјагинцева?
prekinuh sa gledanjem negde na polovini, zaista previse eksplicitnih homoerotskih scena
smorila me advokatica na prvi pogled losa maska znao sam da je keva
da sam musko mozda bi mi se vise svideo The Handmaiden. ovako je bas razocarenje dugo 2,5h a i kraj je![]()
Nisam neki ljubitelj azijske kinematografije, ali ovaj je zaista fenomenalan. 9/10

da sam musko mozda bi mi se vise svideo The Handmaiden. ovako je bas razocarenje dugo 2,5h a i kraj je
Ako izuzmemo dobru scenografiju i muziku, sve ostalo deluje amaterski. Jeftina zabava sa produzenim scenama lezbejskog seksa i nasilja.
Bolje pogledajte Blue Is the Warmest Color. 5/10
Ovaj mi se dopao jer je zaplet dobar, a i imala sam niska ocekivanja, pa sam se pozitivno iznenadila 
da sam musko mozda bi mi se vise svideo The Handmaiden. ovako je bas razocarenje dugo 2,5h a i kraj je
Ako izuzmemo dobru scenografiju i muziku, sve ostalo deluje amaterski. Jeftina zabava sa produzenim scenama lezbejskog seksa i nasilja.
Bolje pogledajte Blue Is the Warmest Color. 5/10
Preporučen je:Да ли је неко до сад препоручио филм "Нељубав" од Андреја Звјагинцева?
Нелюбо́вь (2017)
Драма, брачни пар који се разводи и дете које никоме не треба. Режисер је познат по филмовима Повратак и Левијатан, а тај стил задржава и у овом филму. Једино што је замерка је пар интимних сцена које је баш и могао да прескочи.
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6304162/?ref_=nv_sr_1
![]()