aleksazr
Domaćin
- Poruka
- 3.375
Atlantis The Lost Empire animirani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

( 160 minuta ako se sjecam... zapravo nije ni to, nego vec znam o cemu se radi.. ples sa vukovima samo sto je umjesto vuka i indijanaca tu... samuraj
to sam razmisljao da pogledam, jer sam davno uhvatio djelic na tv-u, ali mi ne da duzina( 160 minuta ako se sjecam... zapravo nije ni to, nego vec znam o cemu se radi.. ples sa vukovima samo sto je umjesto vuka i indijanaca tu... samuraj
![]()
a i ples je sigurno bolji

OK. Skidam ga.Obzirom da je ljeto, eto, na izmaku, pogledah sinoc jedan mnogo lijep film Érica Rohmera
i toplo ga preporucujem...
Mislim da je "A Summer's Tale" dobar uvod u Rohmerov opus ako (vec) niste familijarni sa njegovim
radom. Ja nisam bila, ali poslije ovog filma zelim jos...i vise, puno vise.
(a prilicno je "proliferan" Rohmer bio, so there's a lot to see)
![]()
Film je igrano/animirani, snimljen 2013. godine. Čudan, sulud, a opet nimalo isprazan. Animirani deo potpuno ludilo, da mi na kraju filma više ništa nije jasno.
Više o filmu: Kongres
Pogledajte prilog 338535
Mnogo sam se radovala ovom filmu i cim uspijem, pogledacu ga.
"Waltz with Bashir" me je odusevio, nadam se da ce i "The Congress" ostaviti isto toliko dubok dojam (na mene).
Hvala ti... : )
Ђе рече Јапан![]()
...ne spada u one da li preporučiti ili ne već da li se mora vidjeti ili ne... - to mi je trebalo! Čak sam se razmišljala da li uopšte da okačim info ovde, hvala sad mi lakšeThe Congress je ludnica,komentarisao sam ga nekada davno,on ne spada u one da li preporučiti ili ne već da li se mora vidjeti ili ne.The Congress je inteligentan,nov,inovativan i mora se pogledati zbog svoje orginalnosti...![]()

![]()
Sjajan 9/10