Preporuci film

b-1.jpg

Ovo se ne propusta

to sam razmisljao da pogledam, jer sam davno uhvatio djelic na tv-u, ali mi ne da duzina :(( 160 minuta ako se sjecam... zapravo nije ni to, nego vec znam o cemu se radi.. ples sa vukovima samo sto je umjesto vuka i indijanaca tu... samuraj :(
a i ples je sigurno bolji

to sam razmisljao da pogledam, jer sam davno uhvatio djelic na tv-u, ali mi ne da duzina :(( 160 minuta ako se sjecam... zapravo nije ni to, nego vec znam o cemu se radi.. ples sa vukovima samo sto je umjesto vuka i indijanaca tu... samuraj :(
a i ples je sigurno bolji

Ако ти се гледа Том Круз у улози самураја, ако сматраш да је могуће преживети неколико серија плотуна топовске ђулади испаљене ка теби, који носиш мач, ако ти не сметају фацијалне експресије попут Екрема Јеврића док интонира неки од својих хитова, ако волиш патетику колосалних размера, незабележену у свету филма, и ако верујеш да Јапан није америчка колонија, ово је филм за тебе.

Obzirom da je ljeto, eto, na izmaku, pogledah sinoc jedan mnogo lijep film Érica Rohmera
i toplo ga preporucujem... :)

Mislim da je "A Summer's Tale" dobar uvod u Rohmerov opus ako (vec) niste familijarni sa njegovim
radom. Ja nisam bila, ali poslije ovog filma zelim jos...i vise, puno vise.
(a prilicno je "proliferan" Rohmer bio, so there's a lot to see) :)

68630a759a361b8d31798c1045ad8dca

Obzirom da je ljeto, eto, na izmaku, pogledah sinoc jedan mnogo lijep film Érica Rohmera
i toplo ga preporucujem... :)

Mislim da je "A Summer's Tale" dobar uvod u Rohmerov opus ako (vec) niste familijarni sa njegovim
radom. Ja nisam bila, ali poslije ovog filma zelim jos...i vise, puno vise.
(a prilicno je "proliferan" Rohmer bio, so there's a lot to see) :)

68630a759a361b8d31798c1045ad8dca
OK. Skidam ga.

Film je igrano/animirani, snimljen 2013. godine. Čudan, sulud, a opet nimalo isprazan. Animirani deo potpuno ludilo, da mi na kraju filma više ništa nije jasno.
Više o filmu: Kongres
Pogledajte prilog 338535

Mnogo sam se radovala ovom filmu i cim uspijem, pogledacu ga.
"Waltz with Bashir" me je odusevio, nadam se da ce i "The Congress" ostaviti isto toliko dubok dojam (na mene).
Hvala ti... : )

Mnogo sam se radovala ovom filmu i cim uspijem, pogledacu ga.
"Waltz with Bashir" me je odusevio, nadam se da ce i "The Congress" ostaviti isto toliko dubok dojam (na mene).
Hvala ti... : )

The Congress je ludnica,komentarisao sam ga nekada davno,on ne spada u one da li preporučiti ili ne već da li se mora vidjeti ili ne.The Congress je inteligentan,nov,inovativan i mora se pogledati zbog svoje orginalnosti...;)

The Congress je ludnica,komentarisao sam ga nekada davno,on ne spada u one da li preporučiti ili ne već da li se mora vidjeti ili ne.The Congress je inteligentan,nov,inovativan i mora se pogledati zbog svoje orginalnosti...;)
...ne spada u one da li preporučiti ili ne već da li se mora vidjeti ili ne... - to mi je trebalo! Čak sam se razmišljala da li uopšte da okačim info ovde, hvala sad mi lakše :)

Back