Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
u r welcomehvala na preporuci! stvarno odlican!!!![]()

ovaj ti je josh bolji:
http://www.imdb.com/title/tt0195234/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u r welcomehvala na preporuci! stvarno odlican!!!![]()
dobar,dobar...vrlo jeziv.![]()
Ne mogu reci da mi je bas za 10 film...Fali mi mozda malo te neke napetosti,ali 8.5 mu dajem i preporucujem![]()
Postoji film sa oficijelnom sinhronizacijom na engleski.Neces ni primetiti da je sinhronizacija.Taj sam ja gledala,a nasla sam i prevod,za svaki slucaj-ovde http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=The Girl with the Dragon Tattoo (2009)&jezik=E al si me zeznula taman se zaintrigiro i naso na netu nisam znao da nije engleski jezik nema titl![]()
I drugi put.Ali obavezno baci pogled na komentare.Ja to uvek radim,kad znam da ima sinhronizacija.Desavalo se da skinem svastaE thanx..ajde probacu taj sa sinhonizacijom da nadjem da ne skidam sad![]()
Za one filmofile koji možda nisu gledali - večeras na Avali u 21:00 verovatno najbolji (anti)ratni film svih vremena: Platoon (1986).
![]()
edit2.posle par minuta vidim da je prevod us*ran...prevodi limp dic*ks kao mekusci ?...a na pitanje - Hofmajsteru jel imas pljugu? ...ortak odgovara - Sin loi man! ...iliti - Sin loi choveku! ...ovaj ujser prevodilac to ni ne konstatuje ...u ovom filmu sleng je sve,pa je bolje da se skine sa torenata i nabavi proper sub ...
...we got beaucoup* movement ... buku* - francuski izraz za veliki ne bi trebao da se prevodi and so on ...ovo kao da prevodi Del Boy...bez ikakvog opsteg znanja.
...aferim za dzankoze![]()
znacxi ako moze neko da mi preporuci neki film na temu wracanja u proshlost i tako to sa dosta psixologije i po mogucnosti ako moze malo nowiji da bude ali nije obawezno ali samo da nije down to earth ali na tu foru...da bude drama ali neko wracanje u proshlost ili neshto tako neobicno....slicno kao ghost town iz 2008....dajte neke predloge...
Butterfly Effect je najjačiznacxi ako moze neko da mi preporuci neki film na temu wracanja u proshlost i tako to sa dosta psixologije i po mogucnosti ako moze malo nowiji da bude ali nije obawezno ali samo da nije down to earth ali na tu foru...da bude drama ali neko wracanje u proshlost ili neshto tako neobicno....slicno kao ghost town iz 2008....dajte neke predloge...
Butterfly Effect je najjači
ili Eternal Sunshine of Spotless mind