Preporuci film

71Q7T9SZ5HL.gif

Ne mogu reci da mi je bas za 10 film...Fali mi mozda malo te neke napetosti,ali 8.5 mu dajem i preporucujem :D
dobar,dobar...vrlo jeziv.

Citala sam knjigu do dela gde se jos uvek ne zna ko je ubica,onda sam pustila film.Dozivela sam ga kao slikovit prikaz knjige,jer ipak knjiga sadrzi mnogo,mnogo vise detalja,dok film prelazi preko njih.Verovatno,zbog vremena.Inace,traje 2 i po sata,ali nije dosadan.Prosto,ima toliko stvari,da nemaju gde da stanu.Prica se ne vuce ni jedan jedini sekund.Jedan od boljih filmova ove godine i jedna od najboljih knjiga,koje sam procitala.Divni predeli,kuce,preporuka!Da nisam citala knjigu bilo bi 10/10,ali 8/10 za film! :ok:
The-Girl-with-the-Dragon-tattoo.jpg

Za one filmofile koji možda nisu gledali - večeras na Avali u 21:00 verovatno najbolji (anti)ratni film svih vremena: Platoon (1986).
51BE8VJ2ETL.jpg

...fuc*king A' ...

attachment.php

edit.samo dzaba ako man,sto im je svaka druga rech,ne budu prevodili sa choveku...nego sa choveche ili brate ...oduzece filmu citav vibe ...

edit2.posle par minuta vidim da je prevod us*ran...prevodi limp dic*ks kao mekusci ?...a na pitanje - Hofmajsteru jel imas pljugu? ...ortak odgovara - Sin loi man! ...iliti - Sin loi choveku! ...ovaj ujser prevodilac to ni ne konstatuje ...u ovom filmu sleng je sve,pa je bolje da se skine sa torenata i nabavi proper sub ...

...we got beaucoup* movement ... buku* - francuski izraz za veliki ne bi trebao da se prevodi and so on ...ovo kao da prevodi Del Boy...bez ikakvog opsteg znanja.

...aferim za dzankoze :)

Poslednja izmena:
edit2.posle par minuta vidim da je prevod us*ran...prevodi limp dic*ks kao mekusci ?...a na pitanje - Hofmajsteru jel imas pljugu? ...ortak odgovara - Sin loi man! ...iliti - Sin loi choveku! ...ovaj ujser prevodilac to ni ne konstatuje ...u ovom filmu sleng je sve,pa je bolje da se skine sa torenata i nabavi proper sub ...

...we got beaucoup* movement ... buku* - francuski izraz za veliki ne bi trebao da se prevodi and so on ...ovo kao da prevodi Del Boy...bez ikakvog opsteg znanja.

...aferim za dzankoze :)

Slažem se da je prevod bio dosta loš. Osim neadekvatnih prevoda bilo je i dosta gramatičkih grešaka, a na nekim mestima titl se uopšte nije video.

znacxi ako moze neko da mi preporuci neki film na temu wracanja u proshlost i tako to sa dosta psixologije i po mogucnosti ako moze malo nowiji da bude ali nije obawezno ali samo da nije down to earth ali na tu foru...da bude drama ali neko wracanje u proshlost ili neshto tako neobicno....slicno kao ghost town iz 2008....dajte neke predloge...

znacxi ako moze neko da mi preporuci neki film na temu wracanja u proshlost i tako to sa dosta psixologije i po mogucnosti ako moze malo nowiji da bude ali nije obawezno ali samo da nije down to earth ali na tu foru...da bude drama ali neko wracanje u proshlost ili neshto tako neobicno....slicno kao ghost town iz 2008....dajte neke predloge...

Mozda ovo, ako nisi gledao, ne znam da li se moze svrstati pod novije. :) http://www.imdb.com/title/tt0289879/

Butterfly Effect je najjači :)
ili Eternal Sunshine of Spotless mind

Back