PREPELICE

Kolika je brojnost prepelica u Vasem terenu

• Odlicna

• Vrlodobra

• Zadovoljavajuća

• Nezadovoljavajuca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sjenicka visoravan-raj za prepelice.Bez vabilice drugar i ja potrosili smo preko 50 patrona...
Od 6 ujutru pa negde do devet.Kerovi bez kondicije...
Evo i jedna stara slika cista da docaram kako izgleda teren.

Prilozi

• sjenica1.JPG
    sjenica1.JPG
    106,9 KB · Pregleda: 8
bornaghi 12/70,precnik sacme 1.7mm sa 32g. olova i stepski soko 12/70 1.6mm oko 28g. olova.
Puska pozajmljena,golubara TOZ,teska za naviknuti se.
Ceka se odobrenje iz sup-a pa da uzmem dvaesticu...

Odavno nisam bio na forumu pa vidim da se koljete oko upotrebe vabilica...
Bez namere da solim pamet ostavicu komentar.
Muzika mi stoji u kutiji negde u radionici,nisam je jos koristio iako je tu vec par sezona.
Smatram da je lov u avgustu dobar da kerovi udju u kondiciju,da se ulove,da lovci otpucaju i na fazana krenu opusteno(sa vec potrosenih par kutija patrona),da se uziva u lovu u majicama,da se pojede dobar rostilj sa tanjirace i popije koji spricer...
Na visoravnima iznad Sjenice,Ivanjice i Nove Varosi retko se nailazi na cugove u preletu,uglavnom su to ptice koje leto provode tu...
Ako u avgustu izadjes i potrosis kutiju municije to je sasvim dovoljno(lov volim i idem pun gas ali..).
Ne treba traziti leba preko pogace.

Prilozi

• lov.jpg
    lov.jpg
    53,7 KB · Pregleda: 6
Poslednja izmena:
Prepelica je ptica selica, tako da brojnost nema veze sa zimom ! :dash: A neznam ni jednog pravog lovca kojem se lov MATERJALNO isplatio !:worth:
Bez da se vredjas !

E pa meni se itekako isplatio i josh uvek se isplacuje :P pozzz :super:

Ovo je bila dooobra godina u svakom pogledu ,cak nisam ni obnovio dozvolu niti kupovao municiju - dakle troskovi=0 :D

Back