PREOKRET: Tadiću funkcija, Đilasu stranka?

.

ДС је реликт прошлости.
Њихова ЕУрофилна политика изгледаће сваким даном све смешнија и дебилнија.
Времена се мењају, свет се мења.
А и толики су лопови да немају више шта да траже у политици, а ни на слободи.

Побогу, па има ли он имало достојанства?

Овако да цвили за још мало власти је заиста фууууууууј!

И то нам је било председник, ситнопијачарски трговац и плачко.

а и ти си изненађена јер кромањонски лобиста нема достојанства?

то би било исто као кад би од јуре францетића очекивала достојанство и част а лик је сотонин војник био

а и ти си изненађена јер кромањонски лобиста нема достојанства?

то би било исто као кад би од јуре францетића очекивала достојанство и част а лик је сотонин војник био

Ма знам, човече, али ово је већ мучно и тужно за гледање.

Да ли си некада видео пребијеног пса на улици, како тужни цвили?

Ето, изазива сажаљење. А ја мислим да од тога горег нема.

поредити тадића са псом је увреда пса

Poslednja izmena:

:eek:
:rotf:
Дај бре, ја уживам!
Сети се како нас је понижавао резолуцијом о тзв злочину у Сребреници, како се извињвао усташама у Вуковару, пљувао Србију током посЈета Загребу, сатанског осмеха због испоручивања Ратака Младића, слао жандаре да се иживљавају над Србима на северу Космета...
Желим му дугу и болну агонију по свим питањима.

:eek:
:rotf:
Дај бре, ја уживам!
Сети се како нас је понижавао резолуцијом о тзв злочину у Сребреници, како се извињвао усташама у Вуковару, пљувао Србију током посЈета Загребу, сатанског осмеха због испоручивања Ратака Младића, слао жандаре да се иживљавају над Србима на северу Космета...
Желим му дугу и болну агонију по свим питањима.

Такође. Све најгоре.

КП има добар програм. Двери имају добар програм.

Двери ахахахахахахаа...."старешинство", а? стари и доказани отпораши да заседну на министарска места, ма супер.

Узгред, сада су се радикали са беџом, дверјани ("старешинство" односно бивши отпораши, јер они немају формално чланство*) затим "Наши" и "1389", договорили да на следеће изборе изађу у колаицији "Српски слободарски савез". Е ако они, заједно са малоумним Мишом Вацићем, Шешељком, једним вероучитељем из Аранђеловца и једним новинарем у покушају, и старим отпорашима , не донесу бољитак, онда треба да се сви убијемо -ако такви умови подбаце...

*Двери немају чланство већ само "старешинство" и "поверенике" - што значи ради шта ти бивши отпораш нареди или се губи "старешинству" са очију.

Poslednja izmena:
Боље да је да се на државном нивоу донесе одлука о дизању луке Нови Сад у ваздух него да се прода било коме - руским олигарсима или овом шеику - свеједно је..
Дигни себе у зрак међу својима у Загребу уместо што рушиш по Србији.

Заиста је боље да држава уништи све оно што мисли да прода за 1 долар.
Руши и уништавај код својих у ЗГ, бар у томе немате премца, овде ће та лука макар радити иако су је Тадић и ДС урнисали за свог мандата.

Руши и уништавај код својих у ЗГ, бар у томе немате премца, овде ће та лука макар радити иако су је Тадић и ДС урнисали за свог мандата.

Samo se nadam da neće raditi kao Sartid. Daš im nešto za ništa i onda se oni zaduže i kad iscrpe svu zaradu odu, a nama ostave dugove...

Двери ахахахахахахаа...."старешинство", а? стари и доказани отпораши да заседну на министарска места, ма супер.

Узгред, сада су се радикали са беџом, дверјани ("старешинство" односно бивши отпораши, јер они немају формално чланство*) затим "Наши" и "1389", договорили да на следеће изборе изађу у колаицији "Српски слободарски савез". Е ако они, заједно са малоумним Мишом Вацићем, Шешељком, једним вероучитељем из Аранђеловца и једним новинарем у покушају, и старим отпорашима , не донесу бољитак, онда треба да се сви убијемо -ако такви умови подбаце...

*Двери немају чланство већ само "старешинство" и "поверенике" - што значи ради шта ти бивши отпораш нареди или се губи "старешинству" са очију.

Како се пецаш :D
А како тек лупеташ, то је за медаљу!

То богата Србија помаже сиромашне УАЕ.

Млађан Динкић каже : ..."док би се истовремено помогло Емиратима да реше проблем прехрамбене сигурности" >>> http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/...i-uzima-12-novih-erbas-aviona-na-lizing/print
Има се, може се!
ma dinka je sprdnja od coveka ,a tek politicar,ajte molim vas sve dok je ovakvih u politici zemlja srbija ce biti jos siromasnija na zalost:roll:

Ko je lud da se druzi sa politickim trupom , poliickim luzerom i licem koje je gospodin Stupar ozbiljno optuzio za teska krivicna dela ...

Tomo , nisi ti dzabe odrao Tadica na izborima , da bi ga sad vadio sa smetlista istorije , jel tako ? Tako je .

Vlazni snovi dezorijentisanih i propalih zutaca
...... :kafa: ..

Plus (bez busa) cekaju izbore u decembru:lol:

Pa i politički luzeri u Srbiji imaju budućnost , evo recimo Čeda,Koštunica ili Drašković , ljosnuli sa vlasti ko zna kada , narod ih oterao u pizdu materinu na ivicu ili ispod cenzusa, pa oni i dalje glume da su lideri parlamentarnih stranaka , daju neka saopštenja , izjavljuju se za medije , drže tribine , uživaju u životu , može i Borat isto tako .

Изгледа да је договор у Демократској странци на помолу >>> http://www.kurir-info.rs/preokret-tadicu-funkcija-dilasu-stranka-clanak-472646

А, у увек добро обавештеној београдској чаршији се увелико прича да је "пад владе близу" јер је наводно Борис Тадић "послао поруку" Томиславу Николићу да је спреман на коалицију ДС-СНС уколико би се процесуирали сви "сумњивци" како из ДС, тако и из СПС и Г17, а ко то може бити него двојица из тријумвирата Динкић и Дачић, уз "додатак" рецимо Бајатовића - што се тиче социјалиста..

p.s. Грешка у наслову, молим модератора да измени наслов теме. Хвала!

1.begish nema čaršiju,nego je moderan europski grad...mojne mi vredžaš rodni grad begish,na obalama save i dunava

2.ja sam odavno uvideo da je jedino rešenje koalicija i vlada ds-sns..to je čak i toma rekao iznerviran ponašanjem sps-a i dačeka posle izbora

Back