jacksparov
Domaćin
- Poruka
- 3.779
ima lale da uvate pelcer od seika pa da postanu ko mujezini posle soje i rasola kad im zapevaju![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima lale da uvate pelcer od seika pa da postanu ko mujezini posle soje i rasola kad im zapevaju![]()
Има деца да се гађају датулама!
Узгред, шеику продају и луку Нови Сад.
daj covece aman![]()
Побогу, па има ли он имало достојанства?
Овако да цвили за још мало власти је заиста фууууууууј!
И то нам је било председник, ситнопијачарски трговац и плачко.
а и ти си изненађена јер кромањонски лобиста нема достојанства?
то би било исто као кад би од јуре францетића очекивала достојанство и част а лик је сотонин војник био
Ма знам, човече, али ово је већ мучно и тужно за гледање.
Да ли си некада видео пребијеног пса на улици, како тужни цвили?
Ето, изазива сажаљење. А ја мислим да од тога горег нема.
bolje njima nego braci rusi![]()
Ма знам, човече, али ово је већ мучно и тужно за гледање.
Да ли си некада видео пребијеног пса на улици, како тужни цвили?
Ето, изазива сажаљење. А ја мислим да од тога горег нема.
Дај бре, ја уживам!
Сети се како нас је понижавао резолуцијом о тзв злочину у Сребреници, како се извињвао усташама у Вуковару, пљувао Србију током посЈета Загребу, сатанског осмеха због испоручивања Ратака Младића, слао жандаре да се иживљавају над Србима на северу Космета...
Желим му дугу и болну агонију по свим питањима.
КП има добар програм. Двери имају добар програм.
bolje njima nego braci rusi![]()
Дигни себе у зрак међу својима у Загребу уместо што рушиш по Србији.Боље да је да се на државном нивоу донесе одлука о дизању луке Нови Сад у ваздух него да се прода било коме - руским олигарсима или овом шеику - свеједно је..
Дигни себе у зрак међу својима у Загребу уместо што рушиш по Србији.
Руши и уништавај код својих у ЗГ, бар у томе немате премца, овде ће та лука макар радити иако су је Тадић и ДС урнисали за свог мандата.Заиста је боље да држава уништи све оно што мисли да прода за 1 долар.
Руши и уништавај код својих у ЗГ, бар у томе немате премца, овде ће та лука макар радити иако су је Тадић и ДС урнисали за свог мандата.
Двери ахахахахахахаа...."старешинство", а? стари и доказани отпораши да заседну на министарска места, ма супер.
Узгред, сада су се радикали са беџом, дверјани ("старешинство" односно бивши отпораши, јер они немају формално чланство*) затим "Наши" и "1389", договорили да на следеће изборе изађу у колаицији "Српски слободарски савез". Е ако они, заједно са малоумним Мишом Вацићем, Шешељком, једним вероучитељем из Аранђеловца и једним новинарем у покушају, и старим отпорашима , не донесу бољитак, онда треба да се сви убијемо -ако такви умови подбаце...
*Двери немају чланство већ само "старешинство" и "поверенике" - што значи ради шта ти бивши отпораш нареди или се губи "старешинству" са очију.
ma dinka je sprdnja od coveka ,a tek politicar,ajte molim vas sve dok je ovakvih u politici zemlja srbija ce biti jos siromasnija na zalostТо богата Србија помаже сиромашне УАЕ.
Млађан Динкић каже : ..."док би се истовремено помогло Емиратима да реше проблем прехрамбене сигурности" >>> http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/...i-uzima-12-novih-erbas-aviona-na-lizing/print
Има се, може се!
Ko je lud da se druzi sa politickim trupom , poliickim luzerom i licem koje je gospodin Stupar ozbiljno optuzio za teska krivicna dela ...
Tomo , nisi ti dzabe odrao Tadica na izborima , da bi ga sad vadio sa smetlista istorije , jel tako ? Tako je .
Vlazni snovi dezorijentisanih i propalih zutaca ........
Изгледа да је договор у Демократској странци на помолу >>> http://www.kurir-info.rs/preokret-tadicu-funkcija-dilasu-stranka-clanak-472646
А, у увек добро обавештеној београдској чаршији се увелико прича да је "пад владе близу" јер је наводно Борис Тадић "послао поруку" Томиславу Николићу да је спреман на коалицију ДС-СНС уколико би се процесуирали сви "сумњивци" како из ДС, тако и из СПС и Г17, а ко то може бити него двојица из тријумвирата Динкић и Дачић, уз "додатак" рецимо Бајатовића - што се тиче социјалиста..
p.s. Грешка у наслову, молим модератора да измени наслов теме. Хвала!