PREOKRET: Tadiću funkcija, Đilasu stranka?

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
Изгледа да је договор у Демократској странци на помолу >>> http://www.kurir-info.rs/preokret-tadicu-funkcija-dilasu-stranka-clanak-472646

А, у увек добро обавештеној београдској чаршији се увелико прича да је "пад владе близу" јер је наводно Борис Тадић "послао поруку" Томиславу Николићу да је спреман на коалицију ДС-СНС уколико би се процесуирали сви "сумњивци" како из ДС, тако и из СПС и Г17, а ко то може бити него двојица из тријумвирата Динкић и Дачић, уз "додатак" рецимо Бајатовића - што се тиче социјалиста..

p.s. Грешка у наслову, молим модератора да измени наслов теме. Хвала!

Изгледа да је договор у Демократској странци на помолу >>> http://www.kurir-info.rs/preokret-tadicu-funkcija-dilasu-stranka-clanak-472646

А, у увек добро обавештеној београдској чаршији се увелико прича да је "пад владе близу" јер је наводно Борис Тадић "послао поруку" Томиславу Николићу да је спреман на коалицију ДС-СНС уколико би се процесуирали сви "сумњивци" како из ДС, тако и из СПС и Г17, а ко то може бити него двојица из тријумвирата Динкић и Дачић, уз "додатак" рецимо Бајатовића - што се тиче социјалиста..

p.s. Грешка у наслову, молим модератора да измени наслов теме. Хвала!

Ako je ovo istina i ako Tadić pristane da bude ikebana, kao Cvele, DS će postati veći cirkus od FK Crvena Zvezda i FK Partizan zajedno :lol:
Nego jel to demokratski da se oligarsi dogovore ko Kras, Cezar i Pompej?

Tadic, pa Djilas i jos mnogi. Ovo nije dobro za Srbiju. Narod ce uci u jos vecu apatiju. Kako od nas prave budale.

Тадића је већ утужио, из затвора, кримос Душан Ступар јер га је Тадић наводно прогласио кривим пре пресуде, у тв дуелу са Николићем 16. маја о.г. Ето, то је једино што је Елиот Вучић пронашао Тадићу. Бизарно. Но, Тадић ће се одазвати суду, и верујем доказати своју невиност.

А, Ђилас - па како ће Елиот Вучић да преиспитује пословање једног Ђида, који је његов нови политички тата и један од његових главних финансијера, поред Јоце Амстердама и Станка Суботића Цанета?!

То се не дешава.

bota poslo sms tomi, tomo srbine ajmo na makijato, a toma mu setno odgovara, nema boki u srbiji makijata ko onomad u italiji

gljivica otiso na pregovore i reko hasimu, znas trebao sam onda da te uhapsim, a hasim mu odgovara, ma mozes da mi se napusis

:hahaha::hahaha:ali prasac je najaci za govornicom jos kad pocne da prica o tyrcima tu smo tek ,naebali kaze gljivica tomi grobaru,evo ih tyrci a ovaj odg jel na pink il prvoj:hahaha::hahaha:

Побогу, па има ли он имало достојанства?

Овако да цвили за још мало власти је заиста фууууууууј!

И то нам је било председник, ситнопијачарски трговац и плачко.

Побогу, па има ли он имало достојанства?

Овако да цвили за још мало власти је заиста фууууууууј!

И то нам је било председник, ситнопијачарски трговац и плачко.
Лузер.
На језику његових господара.

Гласајте на следећим изборима за Комунистичку партију, или се у бесконачност питајте "шта нам је чинити"..

Ja znam sta cu ciniti.
golubovi.gif

Back