Preminuo Zoran Rankić Popara

Ti si kao Jehovin svedok koji otpadne od hrišćanske vere i onda tvrdi da su samo Jehovini svedoci istinska vera, a svi ostali su u krivu.

Sektašenje oštećuje mozak, druže. Svako sektašenje, pa i to kojim se ti baviš. Tvoj osećaj za filmsku umetnost je jednak osećaju moje babe za međunarodnu politiku. (i ona, kao i ti, tvrdi da sve zna)
Nacin tvog pisanja i podmetanje govori samo o tebi i to veoma negativno.
Nigde ja nisam tvrdio da sve znam.
Za razliku od sotira i tebe znam da tv shows serije nisu cinema.
Ispiranje mozga su serije od sto epizoda bez svrhe i poente, isto kao i rijaliti sluzi da se gleda unedogled i za ispiranje mozga i moronizaciju ljudi.

Za razliku od sotira i tebe znam da tv shows serije nisu cinema.
Daj mi citat od koga si ti to čuo, neki umni čovek da je to rekao, da ne bude da si izjavu izvukao iz doopeta za potrebe konverzacije.

Drugo, zašto bi nešto moralo biti "cinema" da bi bilo vrhunska umetnost?

To je kao da kažeš da sarma ne valja jer ona nije vrsta ajvara, a ti, eto, voliš samo ajvar.

Whatever, to jasno ne znači da sarma nije dobra.

Daj mi citat od koga si ti to čuo, neki umni čovek da je to rekao, da ne bude da si izjavu izvukao iz doopeta za potrebe konverzacije.

Drugo, zašto bi nešto moralo biti "cinema" da bi bilo vrhunska umetnost?

To je kao da kažeš da sarma ne valja jer ona nije vrsta ajvara, a ti, eto, voliš samo ajvar.

Whatever, to jasno ne znači da sarma nije dobra.

"Cinema je uvek stvarala secanja, televizija proizvodi zaboravnost." Jean-Luc Godard

A i nije potrebno niko nikad da izjavi da tv nije cinema, mi svi filmofili to znamo savrseno.
Postoje npr. da se kupe dvd stand up komicara, predstave kao npr. Radovan III, sport i utakmice isto mogu da se kupe na DVD i gledaju, to ne znaci uopste da pozoriste i sport spadaju u cinemu.
Ja sam svoje napisao, izneo sam neke cinjenice posebno i neka svoja misljenja posebno, svako moze da prihvati ili ne prihvati cinjenice i da veruje i misli sta god hoce.
Ti veruj da su "Simpsons", "Friends", "That 70's show" i sl. cinema i filmska umetnost.

Back