Preminuo Žarko Laušević

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

acabg

Buduća legenda
VIP
Poruka
28.070
Porodica poznatog glumca Žarka Lauševića objavila je da je glumac umro u 63. godini.

9902233806554c53bc8d38314747868_v4_big.jpg

"Obaveštavamo javnost da je danas 15. 11. 2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević.
O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević", napisala je porodica u saopštenju.

Žarko Laušević je na filmu debitovao 1982. godine, ulogom u filmu "Progon". Takođe, ostvario je značajne uloge u filmovima "Savamala" i "Direktan prenos", a svoju životnu priču opisao je u svojoj biografskoj knjizi.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=11&dd=15&nav_id=2433857

:(
Његовој породици искрено сучешће

Жао ми је што је умро а могао је још добрих улога да донесе, али..мислим да му је живот био превише тужан и тежак и да је ова болест била бекство од терета који није више могао да носи.
Покој му души и мир тамо где је сад.

Porodica poznatog glumca Žarka Lauševića objavila je da je glumac umro u 63. godini.

9902233806554c53bc8d38314747868_v4_big.jpg

"Obaveštavamo javnost da je danas 15. 11. 2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević.
O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević", napisala je porodica u saopštenju.

Žarko Laušević je na filmu debitovao 1982. godine, ulogom u filmu "Progon". Takođe, ostvario je značajne uloge u filmovima "Savamala" i "Direktan prenos", a svoju životnu priču opisao je u svojoj biografskoj knjizi.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=11&dd=15&nav_id=2433857

:(
Његовој породици искрено сучешће
Neka mu je vecna slava i hvala mu na svemu sto nam je ostavio kroz pozoriste,filmove i serije.

Vučić izjavio saučešće povodom smrti Žarka Lauševića: Sve prođe, sećanje nikada

Beograd -- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće povodom
smrti istaknutog umetnika Žarka Lauševića.

IZVOR: B92 SREDA, 15.11.2023. | 14:14

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Sa tugom sam primio vest o smrti Žarka Lauševića, umetnika čiji je jedinstveni talenat i strast prema glumi ostavio impresivan trag na našoj filmskoj i pozorišnoj sceni.

Sa podjednako fascinantnom lakoćom velikog glumačkog barda, igrao je Žarko vlasteline, knezove i kraljeve, ali i ljude sa sivih margina društva, dajući svima autentičan pečat po kojem će ostati upamćen.

Najtežu ulogu dodelio mu je sam život, a teško breme sudbine pretočio je u knjige u kojima je, kao i na sceni, do kraja iskrene emocije bez zadrške podelio sa publikom.

Izražavam duboko saučešće porodici, prijateljima, kolegama i poštovaocima njegovog dela.

Sve prođe, sećanje nikada. Neka počiva u miru."

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=11&dd=15&nav_category=12&nav_id=2433903

Vučić izjavio saučešće povodom smrti Žarka Lauševića: Sve prođe, sećanje nikada

Beograd -- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće povodom
smrti istaknutog umetnika Žarka Lauševića.

IZVOR: B92 SREDA, 15.11.2023. | 14:14

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Sa tugom sam primio vest o smrti Žarka Lauševića, umetnika čiji je jedinstveni talenat i strast prema glumi ostavio impresivan trag na našoj filmskoj i pozorišnoj sceni.

Sa podjednako fascinantnom lakoćom velikog glumačkog barda, igrao je Žarko vlasteline, knezove i kraljeve, ali i ljude sa sivih margina društva, dajući svima autentičan pečat po kojem će ostati upamćen.

Najtežu ulogu dodelio mu je sam život, a teško breme sudbine pretočio je u knjige u kojima je, kao i na sceni, do kraja iskrene emocije bez zadrške podelio sa publikom.

Izražavam duboko saučešće porodici, prijateljima, kolegama i poštovaocima njegovog dela.

Sve prođe, sećanje nikada. Neka počiva u miru."

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=11&dd=15&nav_category=12&nav_id=2433903
Divan nas precednik

RIP

Šteta, odličan glumac i relativno mlad.
Zgodan frajer sve do smrti. U mladosti mi se baš sviđao.
Oficira sam gledala nekoliko puta samo zbog njega.
Volim tvoje postove al ovaj je tipično instiktivan-ženski.
Zgodan itd..Zato bih ja nezaposlenim zabranio pravo glasa. Vi glasate po izgledu..pedro sančez zavi Španiju u crno..tadiqi, koji je abolirao ovog ubicu je isto tako dobijao izbore..dok ga nije grobar smenio..smučio se tadiqi bio svima
Ovaj lik je ubio, sa leđa, dvojicu.
Nema tu opravdanja.

Back